23948sdkhjf

Här är opinionsartiklarna som lästes mest i MedTech Magazine 2021

Undrar du vilka krönikor och opinionsartiklar som blev mest lästa på MedTech Magazines sajt i år? Här har vi samlat dem.

Torbjörn Kronander: Vad är AI, egentligen?

Vi använder två vitt skilda system för att tänka, och båda är helt nödvändiga, skriver Sectras vd Torbjörn Kronander i en krönika.

Anna Lefevre Skjöldebrand: Oroande moln på himlen

Sommaren lider mot sitt slut. Sköna dagar vid bryggan, något lättsamt trädgårdsprojekt och grillen som troget väntat mot kvällningen. De flesta har anpassat sig efter de ramar corona satt för oss och hemestra är vår nya form av ledighet. Men trots soliga dagar har det inte varit en molnfri himmel. Tyvärr har molnen varit både stora och hotfulla, skriver Anna Lefevre Skjöldebrand i en krönika.

Ulf Hertin: Låt oss använda all samhällsdata för att förebygga folksjukdomar

”Många spännande datadrivna projekt och initiativ pågår, men bristande samordning inom vårdsystemet är en stor utmaning”, skriver Ulf Hertin i en debattartikel.

Pernilla Norman: Hoten mot svenska företag och myndigheter ökar – nu finns nya regler

Nu har nya regler börjat gälla för att säkerhetsskydd. Pernilla Norman reder ut vad som gäller.

Sana Alajmovic: Låt visionen – inte krångliga regelverk – styra ditt entreprenörskap

Vi kunde inte låta en regulatorisk försening komma i vägen utan beslutade oss för att utnyttja vår flexibla plattform och tänka globalt. Medicinteknisk produkt i ett land eller region, kosttillskott eller till och med läkemedel i ett annat”, skriver Sigrid Therapeutics vd Sana Alajmovic i en krönika.

Björn Ursing: Marknaden kräver hållbar medicinteknik

Det vi ser är en begynnande trend och för företag som utvecklar medicinteknik är hållbarhet definitivt en faktor som kan ge konkurrensfördelar, skriver Björn Ursing i en krönika.

Gustaf Salford: Vi investerar i Sverige och life science – är ni med?

Covid-19 har tvingat oss till att bli mer flexibla och uthålliga, skriver Gustaf Salford i en krönika.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125