23948sdkhjf

Förpackningsspecialist inom QA till Fresenius Kabi -Uppsala

Fresenius Kabi är ett globalt företag i marknadsledande position som nu söker en konstruktionsansvarig specialist avseende förpackningsmaterial till gruppen Product Maintenance inom QA-organisationen i Uppsala. Verksamheten omfattar produktvård och utveckling av befintliga produkter inom parenteral nutrition. Gruppen består idag av elva anställda.

Som konstruktionsansvarig har du övergripande expertkunskap med fokus på att säkerställa kvalitet och regulatorisk dokumentation avseende förpackningsmaterial. Detta innebär bl.a. att du bidrar till förbättringar och utveckling genom att initiera och driva utredningar, stabilitetsstudier samt deltar i projekt och bevakar relevanta produkttrender. Du skriver även styrande dokumentation, både internt och externt, samt svarar på frågor från myndigheter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en naturvetenskaplig högskole- eller universitetsexamen, såsom civilingenjör, apotekare eller motsvarande och med flera års yrkesmässig erfarenhet från läkemedelsindustrin eller relevant myndighet. Du har företrädelsevis arbetat med Change Control, CMC-dokumentation och avvikelsehantering. Tidigare erfarenhet av GMP, av att skriva regulatorisk dokumentation samt att delta i utvecklingsarbete och/eller ha kunskap om förpackningsmaterial är starkt meriterande.

Tjänsten omfattar både självständigt arbete och samarbete med ett antal olika funktioner inom och utanför företaget, vilket ställer höga krav på kommunikations- och samarbetsförmåga. Då tjänsten ofta innefattar parallella projekt och arbetsuppgifter är du flexibel och anpassningsbar i din planering och i ditt arbetsutövande. I övrigt kräver rollen att du är drivande, strukturerad och noggrann som person, samt att du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Organisations-/fö retagsbeskrivning:
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi ingår i den tyska Freseniuskoncernen.

I Sverige har Fresenius Kabi ca 1000 medarbetare. Ledningen för Global Operations Clinical Nutrition & Pharma finns i Uppsala liksom Marknadsbolaget. I Uppsala finns också en modern produktionsanläggning för intravenösa näringslösningar. I Brunna, Kungsängen, finns produktionsanläggningen för råvarutillverkning av bland annat äggfosfolipider. www.fresenius-kabi.se .

Uppdragsgivare: Fresenius Kabi

Ort: Uppsala

Omfattning: heltid, provanställning 6 mån

Sista ansö kningsdag: 12 oktober

För information: I den här rekryteringen samarbetar Fresenius Kabi med Dfind Science & Engineering. Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stefan Grip, 0733-434145, för frågor. Sök tjänsten via www.dfind.se/science-engineering.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.25