23948sdkhjf

Ortopedtekniskt företag flyttar till Forskaren i Hagastaden

Det ortopedtekniska företaget Team Olmed flyttar nästa år in i den nya byggnaden Forskaren som är belägen i Hagastaden. 

Team Olmed är ett ortopedtekniskt företag som fokuserar på hjälpmedel såsom proteser, ortoser och inlägg. Under våren 2024 är det tänkt att företaget flyttar ifrån sina lokaler på Torsplan till nya i Forskaren. Den nya lokalen kommer bestå av en klinik tre trappor upp på 1000 kvadratmeter och en butik på entréplan. 

– Att få vara en del av Forskaren och allt vad det kommer att innebära känns som ett naturligt och spännande steg för att kunna möta andra i branschen och hitta nya synnergier och samarbeten längs vägen. Vi trivs bra på Torsplan men har växt ur våra lokaler och för att kunna fortsätta möta våra patienter och kunders behov i vår utveckling blir Forskaren en fantastiskt möjlighet, dels för vår fortsatta tillväxt men framförallt för att hjälpa fler människor till ett rörligare liv genom vår klinik och butik, säger Heléne Seerbe Assarsson, verksamhetschef på Team Olmed i ett pressmeddelande. 

Byggnaden Forskaren, som utvecklas av fastighetsbolaget Vectura, är tänkt att stå klar i slutet av året. I och med det nya hyreskontraktet med Team Olmed är nu 75 procent av byggnaden uthyrd. Andra hyresgäster är bland annat Atlas Antibodies, Elekta och ABC labs. 

– Det känns både roligt och spännande att Sveriges största ortopedtekniska företag TeamOlmed väljer Forskaren för etablering av sin verksamhet. I tider som dessa ser vi trots allt ett stort intresse för de vakanta lokalerna. Vi har goda dialoger med fler aktörer och det är tydligt att företag inom life science vill etablera sig på mötesplatser som Forskaren, säger Micael Averborg, affärsutvecklingschef på Vectura i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.281