23948sdkhjf

Permobil i exklusivt samarbete med Batec 

Får egna försäljningsrättigheter i fem länder. 

Batec mobility har med sina drivaggregat skapat en enkel lösning för rullstolar i stadsområden och ojämn terräng. Med ett enkelt handgrepp monteras det på rullstolen och lyfter upp dess främre länkhjul, så att stolen förvandlas till en motordriven trehjuling. 

Nu har Permobil fått exklusivt distributörsavtal för Sverige, Danmark, Norge, Frankrike och Tyskland, samtidigt som Batec i sin tur blir Permobils distributör av Smartdrive Tilite manuella rullstolar och Roho-dynor i Spanien. 

– Helt i linje med Permobils anda anpassar sig Batecs drivaggregat efter användaren, användaren behöver inte anpassa sig efter produkten. De kan enkelt justeras för att passa rullstolsanvändarnas storlek och sittposition för optimal kontroll, komfort och säkerhet. Till och med drivaggregatets kontroller kan ändras för att passa personens förmåga, säger Elma Zupcic, landschef Sverige, i ett pressmeddelande. 

Permobil kommer att erbjuda Batecs drivaggregat som täcker olika behov hos rullstolsburna, inklusive Batec Mini, Electric 2 och Scrambler, och motsvarande Quad-versioner. Man visar produkterna för första gången i Sverige på Fokus Hjälpmedel i Luleå, som pågår i dagarna. 

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078