23948sdkhjf

Senzime får distribution i sex länder till

Bolaget skriver avtal för Tetragraph i flera europeiska länder.

Senzime har tecknat exklusiva distributionsavtal för kommersialisering av Tetragraph med Innomed Benelux för Belgien, Nederländerna och Luxemburg, Intramed handelsges för Österrike, samt Analytical medical instruments för Slovakien och Tjeckien.

Företagen har erfarenhet av försäljning inom medicinteknik i respektive land med fokus på ny teknik. Ersättningen kommer att utbetalas per såld enhet i linje med nuvarande branschkompensation utan garanterad försäljning.

– Vi fortsätter att etablera distributionsnät i Europa. Med Innomed, Intramed och AMI har vi tecknat avtal med erfarna organisationer som via sina stora nätverk kommer att vara bra partners när vi marknadsför Tetragraph på deras respektive marknader, sade Lena Söderström, vd för Senzime, i en kommentar.

Tetragraph är ett system för övervakning av patienter som genomgår narkos med muskelavslappnande läkemedel. Systemet gör det möjligt att objektivt bestämma den korrekta dosen av muskelavslappnande läkemedel och hjälper läkare att avgöra när patienten är tillräckligt återhämtad för spontan andning.

Senzime har tidigare ingått distributionsavtal för Tetragraph i Storbritannien, Irland, Schweiz, Spanien, Portugal, Australien, Nya Zeeland och Sydkorea, samt licensavtal i Japan. Ytterligare avtal förväntas under 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094