23948sdkhjf

Senzime erövrar Sydkorea

Med ett nytt distributionsavtal ska Senzimes Tetragraph ta steget in på den sydkoreanska marknaden.

Det är Unimedics som får distributionsavtalet för Tetragraph. Bolaget har har redan monitorer inom anestesi som utgör en bra matchning för Tetragraph. Med sin etablerade försäljningsorganisation, tror Senzime att Unimedics kommer att kunna ge Tetragraph maximal uppmärksamhet på den sydkoreanska marknaden, som har en stor potential för den här typen av produkter.

– Vi har mött ett stort intresse från sydkoreanska kliniker och är glada att vi kan inleda registreringsprocessen tillsammans med Unimedics för att påbörja försäljning i Sydkorea under nästa år. Unimedics har den infrastruktur och erfarenhet som krävs för att göra Tetragraph till marknadsledare i Sydkorea, säger Senzimes vd Lena Söderström i ett pressmedddelande.

Tetragraph är ett användarvänligt system för övervakning av patienter som genomgår narkos med muskelavslappnande läkemedel. Systemet gör det möjligt att objektivt bestämma den korrekta dosen av muskelavslappnande läkemedel och hjälper läkare att avgöra när patienten är tillräckligt återhämtad för spontan andning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078