23948sdkhjf

Föreslå Årets MedTechföretag 2015!

I fjol var det apptillverkarna Diabetes Tools som blev Årets MedTechföretag. Nu är det snart dags igen. Var med och påverka vilket företag som vinner utmärkelsen.


Medtechbranschen är en bransch i ständig förändring. Produkterna räddar liv, ökar livskvaliteten för många och hjälper till att sänka de skenande sjukvårdskostnaderna i världen. Det här är en bransch värd att uppmärksammas. Vi vill också lyfta fram enskilda företag.

Årets MedTechföretag delas ut av MedTech Magazine i samarbete med Leading Health Care och sätter ljuset på ett företag som lyckas lyckas leda utvecklingen inom sitt fält, som har utvecklat en viktig innovation eller ett nytt sätt att nå ut och hjälpa användare och patienter.

Nu vill vi ha in nomineringar. Reglerna är enkla. Det ska vara ett företag verksamt i Sverige. Nominera ditt eget företag eller ett företag som du tycker gör något bra. Glöm inte att ge en kort beskrivning av företaget som du föreslår.

Juryn består av obundna företrädare för branschen utan koppling till något specifik företag.

Gör så här: Mejla ditt förslag till redaktionen@medtechmagazine.se senast den 13 oktober 2014.

Din röst är viktig.

Årets MedTech Företag 2014 var Diabetes Tools . Här får vd Anders Weilandt utmärkelsen av Hanna Brodda från MedTech Magazine och Anna Krohwinkel, från tankesmedjan Leading Health Care , under minglet på Swedish MedTechs höstmöte 2014.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079