Verksamhetsutvecklare Produktsäkerhet och Miljö, ICA -Helsingborg

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Har du stark passion för produktsäkerhet med fokus på logistik inom livsmedel? Tycker du om att utveckla och forma verksamheter och motiveras du av se resultat? Då kan du vara vår nästa medarbetare på ICA!

Corporate Responsibility (CR) Logistik söker nu en verksamhetsutvecklare inom produktsäkerhet och miljö. CR Logistik arbetar framförallt med ICAs Goda Affärer; med frågor som rör produktsäkerhet, produktkvalitet, hälsa, miljö och etik. Fokus är att försäkra sig om att ICAs kunder kan känna sig trygga med att produkterna och leverantörerna lever upp till de krav som är ställda vad gäller kvalitet, miljö och socialt ansvar och att arbetar för att aktivt minska klimat- och miljöpåverkan.

I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du leda, kravställa och utveckla organisationen ICA Sverige Logistik inom Produktsäkerhetsområde genom tvärfunktionellt förbättringsarbete. Du kommer att arbeta i utvecklingsprojekt med både strategiska, taktiska och operativa frågor. Du medverkar i CR Logistiks ledningsgrupp. Resor förekommer i tjänsten till lagerenheterna i Arlöv, Borlänge, Kallhäll, Kungälv och Västerås samt till huvudkontoret i Solna.

Uppdragsgivare: ICA Sverige AB

Ort: Helsingborg

Omfattning: heltid, vikariat tom 2015-05-31

Sista ansökningsdag: 2014-09-14

För information: Camilla Wern 0733-43 60 98

Kvalifikationer:

Vi söker dig som drivs av att nå uppsatta mål, tycker om att ta ansvar och arbeta strukturerat i en dynamisk miljö. Som person är du engagerad, initiativrik och lösningsfokuserad. Du måste kunna väga olika aspekter mot varandra och se till helhet och affärsnytta utan att det påverkar produktsäkerheten eller miljöarbetet. I det operativa arbetet ska du proaktivt initiera och driva aktiviteter mot uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har akademisk examen inom livsmedelsteknologi med inriktning mot produktsäkerhet och/eller utbildning inom logistik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandel och det är en merit med erfarenhet inom logistik. Du har 2-5 år erfarenhet av liknande befattning.

Rekrytering sker i samarbete med Dfind Science & Engineering. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Camilla Wern tel. 0733-436098 eller Maja Lindeblad 0733-434634. För att ansöka, vänligen ladda upp din CV och personliga brev på www.dfind.se. Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt eftersom tillträde är snarast och vi kommer intervjua löpande, dock senast 2014-09-14.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Organisations-/företagsbeskrivning:

ICA vill göra varje dag lite enklare. Med fokus på mat och måltider är ICA ledande inom detaljhandel i Sverige. ICA äger och förvaltar också fastigheter samt erbjuder finansiella tjänster. De cirka 1330 ICA-butikerna i Sverige drivs av fria handlare i samverkan. ICA är en del av ICA Gruppen. För mer information om ICA, se www.ica.se.


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Skanska bygger för innovation och kommersialisering

Nu ska Skanska bygga The Loop, en mötesplats för kommersialisering av forskning och innovation.

Region Östergötland tecknar avtal om ambulansflyg

Hon utvecklar medtech hos GU Ventures

Life assays befarar kapitalbrist

Ny vd har tillträtt på Falck

Cellink öppnar kontor i Japan

Cellink har officiellt öppnat dörrarna till sitt nya kontor vid det ledande forskningsinstitutet på Kyotouniversitetet i Japan.

Nyhetsbrev

Kry och Lloyds apotek i samarbete

Nu kan Krys patienter ta prover på utvalda Lloyds apotek.

Arkiv

Capios koncernchef lämnar

Capios vd och koncernchef Thomas Berglund lämnar sitt uppdrag när efterträdare är på plats.

Bästa hjälpen mot trycksår

Relationer och kändisskap

- Jag har utan tvekan blivit annorlunda bemött för att jag är ett känt ansikte. Men jag har också fått höra att jag inte är funktionshindrad på riktigt, berättar Thomas Fogdö.

Hjälpmedel som inte alltid syns

Licensaffärer lyfter Bactiguard

Akademiska öppnar läkarchatt

Framgångar för beroendebolag

KS-styrelse kräver: Underlag ska fram omedelbart

I går presenterade Karolinska sjukhusets egen revision av köpen av konsulttjänster sedan 2011, och sjukhusledningens åtgärdsplan. - Vi tycker inte det räcker, säger Anders Ekblom, styrelseordförande.

Svenska innovationer visas upp på Arab Health

Elekta i partnerskap med Watson

Nu ska Elekta och IBM samarbeta för att erbjuda Watson for oncology i cancervårdslösningar.

KS egen konsultgranskning färdig

I dag presenterades den interna granskningen av konsulttjänster som Karolinska Universitetssjukhuset köpt in de senaste sju åren. - Det är inte bra att dokumentation saknas, säger sjukhusdirektör Melvin Samsom.

Toppmöte för att Sverige ska hänga med

AI stöttar hudläkarna

Teknik efter stroke

Larmrapport från Folkhälsomyndigheten

En fördubbling av anmälda fall av antibiotikaresistens om drygt 10 år och en fyrdubbling till år 2050, det visar en ny rapport från myndigheten. Christian Kinch, vd Bactiguard, efterlyser skallkrav på förebyggande åtgärder i offentliga upphandlingar.

Irene Svenonius ny stiftelseordförande

Stiftelsen Flemingsberg science har utsett finanslandstingsrådet, till ny styrelseordförande.

Prostalund tankar kassan

Apoteket plockar bort Pcure

Emil Billbäck blir vd

Läkemedelsverket varnar för barnspruta

Hon blir CFO hos Abilia

Frisq förstärker ledningen

Vem är tomten i vår julkalender?

Lucka 22 - se vem som finns här

Bactiguard får ny kinesisk stororder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.181