Verksamhetsutvecklare Produktsäkerhet och Miljö, ICA -Helsingborg

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Har du stark passion för produktsäkerhet med fokus på logistik inom livsmedel? Tycker du om att utveckla och forma verksamheter och motiveras du av se resultat? Då kan du vara vår nästa medarbetare på ICA!

Corporate Responsibility (CR) Logistik söker nu en verksamhetsutvecklare inom produktsäkerhet och miljö. CR Logistik arbetar framförallt med ICAs Goda Affärer; med frågor som rör produktsäkerhet, produktkvalitet, hälsa, miljö och etik. Fokus är att försäkra sig om att ICAs kunder kan känna sig trygga med att produkterna och leverantörerna lever upp till de krav som är ställda vad gäller kvalitet, miljö och socialt ansvar och att arbetar för att aktivt minska klimat- och miljöpåverkan.

I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du leda, kravställa och utveckla organisationen ICA Sverige Logistik inom Produktsäkerhetsområde genom tvärfunktionellt förbättringsarbete. Du kommer att arbeta i utvecklingsprojekt med både strategiska, taktiska och operativa frågor. Du medverkar i CR Logistiks ledningsgrupp. Resor förekommer i tjänsten till lagerenheterna i Arlöv, Borlänge, Kallhäll, Kungälv och Västerås samt till huvudkontoret i Solna.

Uppdragsgivare: ICA Sverige AB

Ort: Helsingborg

Omfattning: heltid, vikariat tom 2015-05-31

Sista ansökningsdag: 2014-09-14

För information: Camilla Wern 0733-43 60 98

Kvalifikationer:

Vi söker dig som drivs av att nå uppsatta mål, tycker om att ta ansvar och arbeta strukturerat i en dynamisk miljö. Som person är du engagerad, initiativrik och lösningsfokuserad. Du måste kunna väga olika aspekter mot varandra och se till helhet och affärsnytta utan att det påverkar produktsäkerheten eller miljöarbetet. I det operativa arbetet ska du proaktivt initiera och driva aktiviteter mot uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har akademisk examen inom livsmedelsteknologi med inriktning mot produktsäkerhet och/eller utbildning inom logistik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandel och det är en merit med erfarenhet inom logistik. Du har 2-5 år erfarenhet av liknande befattning.

Rekrytering sker i samarbete med Dfind Science & Engineering. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Camilla Wern tel. 0733-436098 eller Maja Lindeblad 0733-434634. För att ansöka, vänligen ladda upp din CV och personliga brev på www.dfind.se. Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt eftersom tillträde är snarast och vi kommer intervjua löpande, dock senast 2014-09-14.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Organisations-/företagsbeskrivning:

ICA vill göra varje dag lite enklare. Med fokus på mat och måltider är ICA ledande inom detaljhandel i Sverige. ICA äger och förvaltar också fastigheter samt erbjuder finansiella tjänster. De cirka 1330 ICA-butikerna i Sverige drivs av fria handlare i samverkan. ICA är en del av ICA Gruppen. För mer information om ICA, se www.ica.se.


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Jobb & Karriär
Ny ordförande för Innovation Skåne

Har varit både vd för Almi och chef i bankvärlden.

Natural cycles första preventiv-app som godkänts i USA 

Under fredagen kom beskedet från FDA – Natural cycles mobilapp godkänd.

Dignitana startar nytt dotterbolag

Jobb & Karriär
Ska bygga nationella läkemedelslistan

Magnus Åsén får nyinrättad tjänst på E-hälsomyndigheten som programledare.

Uppåt för Bactiguard

Boule vinner upphandling i Indien

Nyhetsbrev

Bestic stärkta i USA

Arkiv

Köper medicinteknikbolag

Trelleborg köper ett amerikanskt bolag specialiserat på silikonbaserade komponenter till hälsovård och medicinteknik.

Elekta köper mjukvaruföretag

Ökar satsningen på digitala tjänster.

Förvärvar bolag inom återanvändning av medicinteknik

AI i vården - så här ska det bli verklighet

Avslöjande siffror i rapport om vården

Den nya rapporten Future Health index som görs årligen av Philips visar att svensk vård fungerar bra, men flera länder är bättre. Bristen på teknik pekas ut som det stora problemet av hela panelen under debatt i Almedalen.

Lyckas anställa trots kandidatbrist

Många företag vill ha folk, men det är inte lätt att hitta kandidater i life science-sektorn i dag. Men det går. Se seminariet från Poolia Life Science i Almedalen.

Makt att förändra vården - så vad ska du göra?

Almedalen: bilderna, åsikterna, människorna

Bland runstenar och fornlämningar diskuterades AI, framtidens IT-system i vården och hur modern medicinteknik kan hjälpa människor på liv och död. En talande miljö menade flera av de namnkunniga deltagarna på Medtech Café i Almedalen.

Almedalen med MedTech Magazine och Life Science Sweden

Var: Gotlands Museum, Strandg 14, Visby. När: Måndagen den 2 juli kl 09.30 - 15.00

Delaktig patient i diabetesvård

Snart förenas västsveriges start up-fält igen!

Almedalens rockstjärnor inom medtech

- din guide till de viktigaste människorna i Almedalen inom medtechvärlden och de frågor som de driver.

Macchiarini-skandalen: Visselblåsare fälls

– Det är KI:s bestämda uppfattning att en visselblåsare som deltagit i en forskningsstudie och som medverkat som författare till publicerad vetenskaplig artikel, trots en anmälan, inte kan undgå eventuellt ansvar för oredlighet i forskning, kommenterar KI:s rektor.

Jobb & Karriär
Ny generaldirektör för Vårdanalys

Bakslag för Dignitana

Svensk sjukvård behöver ny teknik

Sjukvårdens underskott väntas öka med cirka 20 miljarder varje år om inte ny teknik får lösa vissa problem.

200 miljoner till tvärvetenskap

Krönika: AI i vården – naiv utopi eller självklar framtid?

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.13