23948sdkhjf

Verksamhetsutvecklare Produktsäkerhet och Miljö, ICA -Helsingborg

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Har du stark passion för produktsäkerhet med fokus på logistik inom livsmedel? Tycker du om att utveckla och forma verksamheter och motiveras du av se resultat? Då kan du vara vår nästa medarbetare på ICA!

Corporate Responsibility (CR) Logistik söker nu en verksamhetsutvecklare inom produktsäkerhet och miljö. CR Logistik arbetar framförallt med ICAs Goda Affärer; med frågor som rör produktsäkerhet, produktkvalitet, hälsa, miljö och etik. Fokus är att försäkra sig om att ICAs kunder kan känna sig trygga med att produkterna och leverantörerna lever upp till de krav som är ställda vad gäller kvalitet, miljö och socialt ansvar och att arbetar för att aktivt minska klimat- och miljöpåverkan.

I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du leda, kravställa och utveckla organisationen ICA Sverige Logistik inom Produktsäkerhetsområde genom tvärfunktionellt förbättringsarbete. Du kommer att arbeta i utvecklingsprojekt med både strategiska, taktiska och operativa frågor. Du medverkar i CR Logistiks ledningsgrupp. Resor förekommer i tjänsten till lagerenheterna i Arlöv, Borlänge, Kallhäll, Kungälv och Västerås samt till huvudkontoret i Solna.

Uppdragsgivare: ICA Sverige AB

Ort: Helsingborg

Omfattning: heltid, vikariat tom 2015-05-31

Sista ansökningsdag: 2014-09-14

För information: Camilla Wern 0733-43 60 98

Kvalifikationer:

Vi söker dig som drivs av att nå uppsatta mål, tycker om att ta ansvar och arbeta strukturerat i en dynamisk miljö. Som person är du engagerad, initiativrik och lösningsfokuserad. Du måste kunna väga olika aspekter mot varandra och se till helhet och affärsnytta utan att det påverkar produktsäkerheten eller miljöarbetet. I det operativa arbetet ska du proaktivt initiera och driva aktiviteter mot uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har akademisk examen inom livsmedelsteknologi med inriktning mot produktsäkerhet och/eller utbildning inom logistik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandel och det är en merit med erfarenhet inom logistik. Du har 2-5 år erfarenhet av liknande befattning.

Rekrytering sker i samarbete med Dfind Science & Engineering. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Camilla Wern tel. 0733-436098 eller Maja Lindeblad 0733-434634. För att ansöka, vänligen ladda upp din CV och personliga brev på www.dfind.se. Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt eftersom tillträde är snarast och vi kommer intervjua löpande, dock senast 2014-09-14.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Organisations-/företagsbeskrivning:

ICA vill göra varje dag lite enklare. Med fokus på mat och måltider är ICA ledande inom detaljhandel i Sverige. ICA äger och förvaltar också fastigheter samt erbjuder finansiella tjänster. De cirka 1330 ICA-butikerna i Sverige drivs av fria handlare i samverkan. ICA är en del av ICA Gruppen. För mer information om ICA, se www.ica.se.


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Bactiguard klara för Egypten

Klartecken för bolaget i regionens folkrikaste land. "Verkligen ett genombrott", säger vd:n.

Getinge säljer skadeståndshotat bolag

Medicover expanderar i Ukraina

En vecka kvar!

Medicinhistoriska packar ihop

Acarix inleder tyskt samarbete

Nyhetsbrev

Rättschef till E-hälsomyndigheten

Arkiv

Extrem fetma - är vi beredda?

Beredskapen för att ta emot patienter med extrem fetma i sjukvården är väldigt dålig. – Detta är inte rimligt utan handlar om dålig planering, menar Kicki Reifeldt.

Getinge reserverar miljardbelopp för skadestånd

Larry Leksell vill rädda världen

Ojämlik vård, social utsatthet och entreprenörskap är bara några av samhällsfrågorna som får Sveriges medtech-magnat att vifta vilt med armarna. Larry Leksell är mannen som bestämt sig för att göra skillnad.

Krönika: Nöden har ingen lag

TV: "Våga samarbeta med Amazon och Google!"

TV: Spelifieringen ändrar beteenden

Baxter flyttar – hundratals sägs upp

Journalen i handen

Capio säljs till fransk vårdjätte

Låt datorn hitta bästa kandidaten

Med hjälp av rätt algoritmer kan vi rekrytera personal mer fördomsfritt.

1

Nya rön om balans och rädsla för fall

Forskare i Luleå har hittat ett nytt sätt att bättre undersöka orsakerna till nedsatt balans hos äldre med fallrädsla.

Lobsor får godkännande för parkinsonbehandling

“Vi har ägnat mycket tid och möda för att få bukt med nuvarande behandlings hinder.”

1

"Vi kan inte vänta på CE-märkningar"

TV: Mjukvaruföretag går in i USA

Nu flyttas neuropatienterna

Nya arbetssätt, sprillans nya lokaler och delvis ny högteknologisk utrustning. I helgen flyttar strokeenheten in i nya Karolinska Solna.

Vitrolife: Så får du en exportsuccé!

Prostalund in i Norge

Ska leda e-hälsoarbetet på Evry

Boule effektiviserar produktionen 

Krönika: Det går att CE-märka AI

Camanio lanserar webbutik 

Real heart återstartar tester

Praktikertjänst värvar från Capio

Medfield tar steget till Kina

Halva röntgendosen med ny teknik

Jobb & Karriär
Orvitus vd får gå

Ny vd till Kom i kapp

Försening för Quickcool

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.186