23948sdkhjf

Proffice Life Science rekryterar Produktionschef, OrganoClick – Täby

Vill du ersätta miljöfarliga produkter med hållbara alternativ på ett av Sveriges hetaste start-up företag? Brinner du dessutom för att leda arbete inom produktionsmiljö? Då är tjänsten som produktionschef på OrganoClick absolut rätt för dig!

OrganoClick är ett ungt företag vars verksamhet bygger på en forskningsinnovation som möjliggör användning av miljövänliga kemiska lösningar för att ge nya egenskaper till material som trä, pappersmassa och textil. Denna process kan ersätta de miljöfarliga ämnen vi idag använder för att impregnera trä, kläder och papper för att göra dem vattentåliga och flamskyddade.

Efterfrågan på OrganoClicks produkter tar nu fart och en ny produktionsanläggning är under uppstart. Till denna söker vi en erfaren, energifylld och enastående produktionschef som ska upprätta och säkerställa produktionen för OrganoClicks spännande produkter.

I rollen som produktionschef kommer du under en första fas att ansvara för att sätta strukturen för en framgångsrik och effektiv anläggning som kan växa fort och samtidigt säkerställa kontinuerlig leverans. Du är även ansvarig för processer, säkerhet, leverans, inköp och budget. Dessutom leder och utvecklar du fabrikens verksamhet och säkerställer rätt bemanning med rätt kompetens. I ditt team ingår i nuläget en processingenjör och två operatörer, samt företagets specialister inom området.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom teknik eller naturvetenskap. Du har fem års erfarenhet från en ledarroll inom kemisk- eller fiberbaserad tillverkningsindustri.Som person är du strukturerad, operativ och stark i att fatta beslut. Du ser helheten och är en god kommunikatör med känsla för affärsmannaskap. Du har dessutom god datorvana och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

För att bli framgångsrik som produktionschef är du en person med ett starkt engagemang, driv och resultatfokus. Du är inte rädd för att anta utmaningar och drivs av att arbeta med produktionsutveckling. Du brinner för ledarskap och lagarbete, och ser det som ditt kall att ta fram det bästa hos dina medarbetare. Du för en öppen och rak dialog med din omgivning. Vill du dessutom arbeta på ett företag i en mycket expansiv och spännande fas med innovativa och smarta produkter är detta tjänsten för dig!

OrganoClick är i en växande fas med starka produkter. De erbjuder en spännande tjänst i en fartfylld och innovativ miljö inom kemiindustrin.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Placeringen är i Täby.

Uppdragsgivare: OrganoClick

Ort: Täby

Omfattning: heltid

Sista ansökningsdag: 2014.04.27 Eftersom intervjuer sker löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar OraganoClick med Proffice Life Science. För mer information kontakta rekryteringskonsult Ellinor Crafoord, 073-343 45 02. Ansök via www.profficelifescience.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
OrganoClick AB är ett ungt, innovativt material- & kemitekniskt bolag som utvecklar, producerar och säljer miljövänliga material och kemitekniska produkter till textil-, bygg-, och förpackningsindustrin. Bolagets teknologi för modifiering av biofibrer baseras påforskning utfört vid Stockholms universitet och Sveriges lantbruksuniversitet med vilka bolaget har ett nära samarbete. Applikationsområden inkluderar flam- & rötskyddade träprodukter till byggindustrin, vattenresistenta pappersmaterial till bl.a. förpackningsindustrin och vattenavvisande textiler för bl.a. outdoor-industrin. Bolaget är för andra året med på den prestigefulla 33-listan över Sveriges hetaste teknikbolag ochhar för sin gröna teknologi bl.a. vunnit priset Miljöinnovation 2008 och av Världsnaturfonden – WWF blivit utsedd till en Climate Solver 2010.
För mer information om OrganoClick besök gärna vår hemsida www.OrganoClick.com
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078