23948sdkhjf

Proffice Life Science rekryterar Säljande teknisk konsult, DEKRA Insight AB - Göteborg

DEKRA Insight expanderar nu sin verksamhet inom HSE-P; hälsa, säkerhet, miljö och processäkerhet, och söker därför en teknisk konsult för en säljande roll. Du kommer att arbeta med både strategiska och operativa delar av säljprocessen; från att identifiera kunder och initiera kontakt till att väl där förstå och definiera kundens behov samt att presentera och sälja in uppdrag och projekt att samarbeta kring. Som teknisk konsult kommer du även att utföra uppdrag och projektarbete inom HSE-P såsom exempelvis processtekniska riskanalyser, lagkravsefterlevnad och revision¬. Du kommer även att ha ett nordiskt ansvar för DEKRAs specifika tjänster inom dammtestning, som syftar till att identifiera explosivt damm och förebygga förekomsten dammexplosioner.

DEKRA Insight erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i en mindre men snabbt växande grupp med ett tydligt fokus på HSE-P där du kommer bli en av nyckelpersonerna i den framtida expansionen. Samtidigt tillhör du en global koncern med stora resurser och möjligheter till internationellt arbete och deltagande i internationella projekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och medför resor.

Uppdragsgivare: Dekra Insight AB

Ort: Göteborg

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning inom kemiteknik, maskinteknik eller motsvarande.

Som person är du säljande, initiativtagande och relationsskapande och har förmåga att inge förtroende. Då du kommer vara en viktig kugge i arbetet med att växa verksamheten inom HSE-P är det centralt att du trivs ute hos kunder och väl där identifierar, säljer in och initierar nya affärsmöjligheter. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande och vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både tal och skrift. Tyska eller andra språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

I den här rekryteringen samarbetar DEKRA med Dfind Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult David Rüdel 073-905 16 52 . Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/engineering senast den 9 april 2014.

Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning

DEKRA Industrial AB verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. DEKRA finns på 30 orter i Sverige och är Europas ledande företag inom teknisk kontroll med 30 000 medarbetare i 50 länder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094