23948sdkhjf

Han är ny koordinator för Region Stockholms life science-programkontor

Region Stockholm anställer Pontus Holm som ny programkoordinator för life science.

Han arbetar idag som departementssekreterare på regeringens life science-kontor vid klimat- och näringslivsdepartementet.

I slutet av juni stod det klart att Jeanette Edblad blir ny chef för kontoret och efterträder därmed Jenni Nordborg som lämnade posten i början av året, vilket Medtech Magazines systertidning Life Science Sweden tidigare rapporterat.

Pontus Holm har även forskat inom området molekylär neurobiologi och har tidigare erfarenheter från både Vetenskapsrådet och utbildningsdepartementet. 

– Jag lockas av att Region Stockholm är en stark och spännande aktör inom Life science. Här kommer jag att få främja de regionala perspektiven i frågor som jag arbetat med nationellt i många år. Vi har goda förutsättningar i Stockholmsregionen och jag vill bidra till att utveckla dem ytterligare genom att stärka samarbeten och driva gemensamma frågor, säger Pontus Holm, i ett pressmeddelande.

Region Stockholms inrättade programkontoret förra året med syftet att göra regionen mer attraktiv för forskare och företag.

Pontus Holm påbörjar sin nya tjänst den 5 oktober.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094