23948sdkhjf

Fokus Hjälpmedel Göteborg 2023

Plats: Eriksbergshallen
Datum: 25 jan > 26. jan 2023

Fokus Hjälpmedel är ett möte som erbjuder relevant fortbildning för förskrivare och hjälpmedelskonsulenter. Genom intressanta och aktuella föreläsningar och genom workshops där tillfällen till praktiska övningar ges får besökarna chans att utveckla sig i sin yrkesroll. På den stora leverantörsutställningen presenteras de senaste produkterna av de kunniga utställarna - allt för att du som besökare ska få ut så mycket som möjligt av ditt besök.
Relaterad läsning

Robotkatter, armsupport och sittlösningar – rapport från mässgolvet på Fokus Hjälpmedel

den 25 januari 2023 14:49

Fokus Hjälpmedel: Stryk den över ryggen – och den rör på huvudet, spinner mjukt, lyfter på tassen och jamar. En interaktiv robotkatt, populär på bland annat demensboenden, var en av produkterna som drog ögonen till sig när Fokus Hjälpmedel i Göteborg öppnade på onsdagen.

Inför Fokus Hjälpmedel: ”Den stora X-faktorn i arbetsmiljön är vårdtagaren”

den 11 januari 2023 10:39

Fokus Hjälpmedel: Fler som behöver äldreomsorg, men färre som ska utföra den. Ekvationen går inte ihop – om man inte tänker om, tänker nytt och skapar andra förutsättningar. Hjälpmedelcenter Sverige, HMC, fokuserar på en hittills ganska undanskymd faktor: förflyttningarna.

”En inställd operation är inte en operation”

den 19 december 2022 14:50

Krönika: När Ulf Lundell tycker att en inställd spelning också är en spelning kan man se humorn i det och nästan uppskatta den grandiosa självbilden. Lika roligt är det inte när svensk sjukvård säger samma sak, skriver Petrus Laestadius i en krönika.

Sänd till en kollega

0.062