23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Key2Compliance AB

We Make Complex Things Easier
– All The Way From Idea To Market
Development of medical devices and pharmaceuticals is a complex and demanding business. Since small and medium-sized companies seldom have all the necessary expertise in all aspects of product development, many have to rely on several different partners for the required specialist expertise.

Key2Compliance startar nu sitt Danska bolag, Key2Compliance Aps! Vi har jobbat en hel del med utbildningar för Ambu tidigare.

Key2Compliance och Symbioteq har gått ihop och vi kallar oss numera Key2Compliance. Bolaget har mer än 30 år på nacken men utvecklas nu snabbt.

 Vi specialiserar oss på att hjälpa mindre Medicinteknik och In Vitro Diagnostik bolag från idé till framgång. Vi jobbar även med samtliga ICH områden som GMP, GCP osv. Vi är nu lite fler än 60 konsulter och vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund och Köpenhamn. Men vi jobbar över hela Skandinavien och en hel del internationellt. 

 Vi organiserar oss inom sex olika affärsområden som samarbetar för att ge våra kunder det de behöver. Vi är stolta över vår kunskap och vår förmåga att specialisera oss på de mindre bolagens behov.

  Detta är våra affärsområden:

Medicinteknik Quality Assurance
Regulatory Affairs
Klinisk Utveckling (CRO)
Biologiska Utvärderingar & Toxikologi
Träningar & Kurser
Pharma QA och GXP tjänster
 

Vi hjälper många bolag att utveckla nya produkter, göra sig klara för MDR, registreringar i USA (De Novo och 510K), föra kunder från pappersbaserade till eQMS lösningar, kliniska utvärderingar och studier och mycket, mycket mer.. Vi är det enda full service bolaget inom vårt område i norra Europa.

Key2Compliance AB
Skeppsbron 44
131 28 Stockholm
Sverige
60
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031