23948sdkhjf

Hon blir ny QA Manager på Key2compliance

Hon är ett bekant ansikte för Key2compliance – de senaste åren har Anna-Karin Andermo varit konsult inom regulatoriska frågor på företaget. Nu blir hon Quality Manager.

Konsultföretaget inom medicinteknik och läkemedel – Key2compliance – lägger just nu mycket fokus på att utveckla och förbättra bolagets kvalitetsledningssystemet, QMS, och det är där Anna-Karin Andermo kommer in i bilden. Hon ska säkerställa kvaliteten i systemet i sin nya roll som Quality Manager. 

– Det ska bli roligt och stimulerande att få hjälpa Key2compliance att växa och utvecklas, samtidigt som jag kan fortsätta att hjälpa våra kunder. Min erfarenhet från att arbeta med QMS ute i fält är mycket värdefull när det kommer till att arbeta med vår egen kvalitetsledning, och allt jag lär mig av den processen kan jag ge våra kunder, säger Anna-Karin Andermo i ett pressmeddelande.

Anna-Karin Andermo ska underhålla och förbättra systemet och introducera det för nya medarbetare. Hon kommer också ta plats i ledningsgruppen.

Hon har tidigare haft roller inom regulatoriska frågor på företag som AFRY (då ÅF) och medtech-boalget M Dialysis.

– Anna-Karin Andermo har mycket erfarenhet och hon är ett mycket värdefullt tillskott när vi fortsätter vår tillväxtresa. Att ha henne i denna roll kommer att säkerställa att vårt eget QMS fortsätter att utvecklas. Det här är en viktig investering för företaget, säger Jan Hellqvist, vd för Key2compliance.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094