23948sdkhjf

Hon har utsetts till Biomedical Bondings nya vd

Biomedical Bonding, som utvecklar skräddarsydda lösningar för komplicerade frakturer, har utsett Evelina Mikaelson till ny vd.

Hon tillträder vid årsskiftet och efterträder då Michael Malkoch, professor i fiber- och polymerteknologi vid KTH, som beslutat att lämna vd-posten i samband med att företaget går in i en mer kommersiellt expansiv fas. Han kommer dock att fortsätta att vara aktiv i bolaget som styrelseordförande och vetenskaplig chef. 

Evelina Mikaelson kommer närmast från Myndigheten för digital förvaltning, där hon arbetat med digital utveckling och innovation. Hon har tidigare bland annat varit affärschef inom Adlibriskoncernen.

Enligt ett pressmeddelande kommer hennes främsta prioriteringar bland annat vara att leda utvecklingen och genomförandet av bolagets strategiska plan samt fördjupa relationer med viktiga opinionsbildare.

Biomedical Bonding utvecklar och kommersialiserar ett kompositmaterial som alternativ till metallplattor för att fixera komplicerade frakturer, som Medtech Magazine tidigare berättar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14