23948sdkhjf

Encare har fått ny vd

Den 25 augusti klev Rasmus Waller in som vd hos Encare. Han efterträder Anna Pettersson, som har varit interim vd sedan mars i år.

Rasmus Waller kommer närmast från tjänsten som försäljningschef hos Platform24, en aktör inom virtuell vård. Han har över 20 års erfarenhet inom healthtech och har även bland annat varit försäljningschef för Cambio Healthcare.

Rasmus har en djup förståelse om e-hälsomarknaden och har goda meriter vad gäller att bygga starka kundrelationer och hantera snabb tillväxt i Sverige och utlandet. Dessutom kommer han genom sin framåtanda och sin affärsmässighet att kunna leda Encares verksamhet framåt i enlighet med vår offensiva strategi, säger Sören Johansson, styrelseordförande i Encare, i ett pressmeddelande.

Rasmus Waller tillträdde tjänsten som vd den 25 augusti och efterträder Anna Pettersson som varit interim vd efter att bolagets tidigare vd Urban Adolfsson slutade i mars 2022.

Jag är mycket glad över att få uppgiften att leda Encare som har både ett unikt erbjudande och positionering. Det är få healthtech-bolag som har en lösning vars nyttoeffekter – bättre och dessutom mer kostnadseffektiv vård – är flerfaldigt bevisade i publicerade studier. Det är också otroligt spännande att Encare är ett globalt bolag som verkar på fem kontinenter, säger Rasmus Waller.

Rasmus Waller tillträder tjänsten i samband med att Encare tagit in 26 miljoner i en emission.

Jag ser stora möjligheter för Encare att accelerera sin tillväxt och jag hoppas kunna bidra med mitt driv och erfarenhet av tillväxtresor när Encare nu skalar upp. Och jag ser fram emot att göra mitt bästa för att komplettera ett redan gediget team på den här resan, säger han.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078