23948sdkhjf

Lucy Robertshaw inför svensk-danska mötet i Lund: ”Det känns som en familjeåterträff”

På onsdag är det dags för Life Science Swedens stora kongress The Future of Swedish and Danish Life Science i Lund. Lucy Robertshaw är moderator för mötet.

Eventhösten har dragit igång och på onsdag morgon startar The Future of Swedish and Danish Life Science i Lund. För moderator Lucy Robertshaw, som arbetar med konsulttjänster för internationell affärsutveckling inom life science-branschen, är platsen speciell.

– Lund och Medicon Village är var mitt svenska liv började för 12 år sedan, och platsen har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Onsdag känns som en familjeåterträff.

Vad ser du fram emot?

– Att träffas för att höra de fantastiska framsteg vi har gjort inom sektorn, men också att höra vad nästa kapitel kommer att bli för patienten i framtiden.

The Future of Swedish and Danish Life Science

När: 7 september.
Var: Medicon Village, Lund.
Moderator: Lucy Robertshaw.
Kostnad: Fri entré, men registrering på webben krävs.
Organisatör: Life Science Sweden i samarbete med Medicon Village och Medicon Valley Alliance.
På talarlistan: Søren Nedergaard, Anette Steenberg, Niels Abel Bonde, Hanna Sjöström m fl.
Webb: swedishdanishlifescience.se

Ett fullsmockat schema står på agendan med talare från Sverige och Danmark. Life Science Swedens krönikor och tillika vd för Medicon Village – Petter Hartman – kommer att prata. Detsamma gäller för Danmarks motsvarighet Medicon Valley Alliance där vd Anette Steenberg intar scenen på onsdag morgon.

Ytterligare namn på den namntunga talarlistan är bland andra Niels Abel Bonde, vd för Novo Nordisk Sweden, Christina Lloyd, Senior Vice President för Ferring och Maria Lundberg, vd för SDS Life Science.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093