23948sdkhjf

Getinge har öppnat nytt Experience Center i USA

Medtech-bolaget Getinge, med över 10 000 medarbetare i hela världen, fortsätter att expandera. I helgen invigdes Getinge Experience Center i Wayne i New Jersey i USA. Där ska besökare kunna bekanta sig med bolagets produkter.

– Vi är väldigt glada och stolta över att öppna vårt nya Experience Center som är en plats för lärande där vi kan visa våra nyaste och mest avancerade teknologier som förbättrar erbjudnandet av hälso- och sjukvårdstjänster, säger Eric Honroth, idag President North America Region på Getinge, men från den 1 april President Life Science, i ett pressmeddelande.

Under invigningen bjöds på presentationer av ledande röster inom amerikansk hälso- och sjukvård, teknik och myndigheter och ämnen i fokus var framsteg som gjorts för de patienter som lider av hälsoproblem som bland andra Covid-19 och hjärt- och kärlsjukdomar.

Det nya centret i Wayne ska bli en plats för besökare att utforska produkter och lösningar i en verklighetstrogen miljö och där de ska kunna se vilken inverkan tekniken skulle kunna erbjuda i deras miljöer, såsom effektivitet och förbättrad patientupplevelse.

Centret i Wayne är inte Getinges första, utan bolaget har öppnat flera center och showroom runt om i världen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Inera får ny tillförordnad vd
SDS Medteq tas över av Prevas
Key2compliance startar samarbete med kanadensiskt företag
Flera vårdval tas bort i Stockholm
Hjälpmedelsföretag får vite för ofullständig information
Devysers medgrundare lämnar ledningen – får rådgivande roll

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.454