23948sdkhjf

Nytt nummer av MedTech Magazine

Nu är en ny utgåva av MedTech Magazine på väg till prenumeranterna – fullspäckad med nyheter, forskningsrön, reportage och intervjuer.

I det nya numret kan du bland annat läsa en stor intervju med Pantheras grundare Jalle Jungnell som har målet att bygga världens lättaste rullstol.

För MedTech Magazine berättar han om roadracing-olyckan som blev startpunkten för hans företag och om hur han ser på sitt företagande.

”Vi skulle kunna vara offensiva och satsa på att växa, men då hade folk varit stressade och vi hade inte haft kul. Jag är egentligen inte typen som vill starta företag, däremot vill jag bygga rullstolar. För jag vet att det gör livet bättre för folk där ute”, säger han i intervjun.

Vi skriver förstås också om det nya medicintekniska regelverket MDR som trädde i kraft i hela EU igår, onsdag, och om hur det påverkar branschen.

Mer ur innehållet:

- Forskare i Uppsala utvecklar en ny metod för att diagnosticera Alzheimers sjukdom.

- Unik tredimensionell karta visar innerörats minsta strukturer.

- Här växer Stockholms nya life science-centrum fram.

- Elektroniska kläder kan övervaka framtidens patient.

- Så blir upphandlingarna av hjälpmedel bättre.

Tidningen innehåller också spännande krönikor av Elektas vd Gustaf Salford, Swedish Medtechs vd Anna Lefevre Skjöldebrand, Sectras vd Torbjörn Kronander och advokaten Pernilla Norman.

Trevlig läsning!

Samuel Lagercrantz, chefredaktör

Prenumerera på tidningen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109