23948sdkhjf

Föräldravikariat med tonvikt på digital publicering

Reportern ska ingå i teamet som producerar Life Science Sweden, MedTech Magazine och Hjälpmedel.

Vi söker dig som är positiv och idérik, och som kan hugga i och komplettera vår redaktion. Du befinner dig tidigt i karriären och har öga för digital publicering och sociala medier. Vi vill att du behärskar fotografering och kan hantera rörlig bild.

Eftersom du främst ska bevaka området hälsa så är erfarenhet eller specialkunskaper från sjukvårdsområdet en fördel, intresse för ämnesområdet en förutsättning. Ett plus, men inget krav, är om du har arbetat med branschtidningar tidigare. Att behärska engelska är nödvändigt.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att självständigt producera digitala artiklar som publiceras dagligen samt att bidra med idéer och innehåll till de papperstidningar där du också är delaktig i produktionen.

Vi kan erbjuda en trevlig redaktionell miljö i moderna lokaler i Solna. Hos Nordiske Medier Stockholm får du ett varierat arbete där du mest befinner dig på redaktionen, men ibland också är ute och besöker intressanta företag, viktiga presskonferenser eller spännande event, både våra egna och andras. Vi hoppas ha dig på plats i slutet av september 2020.

Vi följer kollektivavtalet mellan Medieföretagen och Svenska Journalistförbundet.

Din ansökan med cv och personligt brev vill vi ha snarast, då urvalet sker löpande.

Maila din ansökan med rubriken ”Reporter hälsa” i ärenderaden till: mona.johansson@nordiskemedier.se

Nordiske Medier är en av Skandinaviens största aktörer inom B2B-medier med över 50 olika titlar, varav ett 20-tal ges ut i Sverige. Nordiske Medier har över 200 medarbetare i Ålborg, Köpenhamn, Stockholm, Helsingborg och Oslo.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078