23948sdkhjf

Hjälpmedelsmässan i Örebro ställs in

Med anledning av den pågående coronapandemin har Fokus Hjälpmedel-teamet på Nordiske Medier tillsammans med medarrangörerna Sjuklövern och Swedish Medtech beslutat att ställa in höstens möte som skulle ha gått av stapeln i Örebro 14-15 oktober.

– Även om det är för tidigt att uttala sig om läget runt covid-19 i oktober var alla eniga i den bedömningen, säger Petrus Laestadius, vice vd samt områdesansvarig för sektorgruppen för hjälpmedel, Help, på Swedish Medtech.

– Flera av regionerna och företagen har fortfarande reserestriktioner för utomlänsresor, och även om detta skulle förändras måste vi ta hänsyn till eventuell smittorisk och framför allt det upplupna vårdbehov som alla inblandade behöver kraftsamla kring för att lösa. Alla de patienter och brukare som nedprioriterats eller tillkommit under de senaste månaderna måste snarast få vårt samlade fokus.

Regionerna i Sjuklövern har beslutat att istället skicka sina förskrivare och medarbetare till nästa Fokus Hjälpmedel-möte som går av stapeln i Göteborg 27-28 januari eller till nästkommande möte, i Stockholm hösten 2021. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125