23948sdkhjf

Första affärerna för Senzime Inc i USA

Senzime har tagit hem sina första ordrar i USA och därmed har försäljningen genom det helägda dotterbolaget Senzime Inc. påbörjats.

I oktober fick Senzimes medicintekniska system för övervakning av neruomuskulär blokad, TetraGraph, godkännande av den amerikansk läkemedelsmyndigheten FDA. 

Sedan dess har etableringen av det helägda dotterbolaget Senzime Inc. inletts. Chris Estes tillträdde som General Manager i början på januari 2020 och sedan dess har USA-organisationen förstärkts med en Vice President Sales som leder arbetet med direktförsäljning i de delstater där Senzime går direkt.

– Vi har lagt en solid grund för kommersialiseringen av TetraGraph i USA och det känns väldigt bra att våra processer är på plats och att vi nu har börjat få in de första beställningarna från kunder på USA-marknaden. Försäljningsstrategin i USA utgörs av en kombination av direktförsäljning genom egen säljkår och försäljning via distributörer för att på snabbast och effektivast sätt rulla ut TetraGraph på en marknad som totalt omfattar närmare 50 000 operationsrum, säger Pia Renaudin, VD på Senzime, i ett uttalande. 

TetraGraph är ett digitalt system utformat för att tillgodose behoven vid övervakning av fysiologiska data vid operation av patienter som får generell narkos och muskelavslappning med hjälp av neuromuskulära blockerande läkemedel (NMBA). Systemet stimulerar en perifer nerv och mäter, analyserar och visar muskelfunktionen i realtid hos patienter som får NMBA som en del av deras generella narkos.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109