23948sdkhjf

Visiba värvar med hög profil

Två tunga namn tar plats i styrelsen. 

Vårdteknikbolaget Visiba care fortsätter att växa snabbt. Nu har man gjort klart med två riktigt högprofilerade värvningar till sin bolagsstyrelse.  

Filippa Reinfeldt behöver kanske ingen närmare presentation. Hon har en bakgrund som moderat kommunal- och sjukvårdslandstingsråd och satt under fyra år i Aleris koncernledning med ansvar för affärsutveckling. I dag är hon egenföretagare. 

Niklas Ivarsson har bland annat varit global head of licensing  Spotify, ett företag han var delaktig i från starten. Nu arbetar han genom investmentbolaget Seven District Development. 

– Vi är glada att välkomna Filippa Reinfeldt och Niklas Ivarsson till Visiba cares styrelse. Kombinationen av erfarenheter från hälso- och sjukvården, unika insikter kring global expansion och disruptiv teknologi är helt i linje med den expertis vi behöver för vår fortsatta utvecklingsresa. Vi satsar nu stort på att bredda vårt erbjudande för att möjliggöra digitalisering inom fler delar av vården. Inom kort lanserar vi dessutom en AI-baserad digital sjuksköterska, som kommer att kunna avlasta primärvården rejält, säger Johan Gustafsson, medgrundare och vd på Visiba care, i ett pressmeddelande.  

Visiba care är leverantör till hälften av Sveriges regioner och har nyligen tecknat ett avtal med sin första kommun. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095