23948sdkhjf

Ny chef på Bactiguard

I oktober tar Stefan Grass plats som Chief Medical and Technology Officer på medtechbolaget Bactiguard. Det är en nyinrättad, global befattning, som ger honom en plats i företagets ledningsgrupp.

I grunden har Stefan Grass en läkarexamen från Karolinska Institutet. Han är specialist inom anestesi och intensivvård och har doktorerat inom neurofysiologi med fokus på smärta vid Karolinska Universitetssjukhuset. Han kommer senast från rollen som Medical Affairs Manager på CSL Behring.

– Stefan Grass har som läkare och forskare med specialistkompetens inom anestesi- och intensivvård stor erfarenhet av den produktportfölj Bactiguard erbjuder och de komplikationer vårdrelaterade infektioner leder till, både för patienter och vårdgivare. Han är genuint utvecklingsorienterad och valde efter ett antal intensiva år i vården att ta en roll som medicinsk chef i läkemedelsindustrin. Kombinationen av klinisk, forskningsrelaterad och kommersiell erfarenhet gör honom som klippt och skuren för den nya rollen i Bactiguards ledning och det är med glädje jag hälsar honom välkommen, säger vd Christian Kinch i ett pressmeddelande

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ivo drar in tillståndet för Humana Assistans – ”Återkommande brister”
Självtest för snabbsänka säljs nu på apotek
SDS Medteq tar nytt steg i USA
Undersökning: Sällsynt att life science-bolag flyttar utomlands
Capitainer och Astra Zeneca inleder forskningssamarbete
”Symaskin” för bukkirurgi utvärderas i klinisk studie
Andra Nordiska Medier
Rent
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.094