23948sdkhjf

Ny topp hos Medhouse

Konsultbolaget Medhouse medtech anställer Johan Thalén som ny affärsområdeschef.

Som affärsområdeschef kommer Johan Thalén främst att fokusera på att utveckla Medhouse erbjudande till bolag inom medicinteknik.

– Vi ser Johan som ett välkommet tillskott i Medhouse som under det senaste året vuxit starkt och nu startar ett nytt affärsområde inom Medtech. Vi tror att efterfrågan på mer specialiserade konsulttjänster kommer att öka i takt med nya regulatoriska krav. Med Johans kompetens kommer vi att kunna ta ytterligare ett steg i vår satsning inom medicinteknik, säger Per Öberg, vd för Medhouse.

Johan Thalén har tidigare arbetat på bland annat Johnson & Johnson och Olympus.

– För mig känns detta som en utmanade och spännande tjänst. Konsultmarknaden är väletablerad inom läkemedelsindustrin men fortfarande en relativt sällsynt lösning för medicinteknikbolagen. Vi ser en ökad efterfrågan från bolagen inom Medtech och jag tror mycket på att flexibla konsultlösningar kommer att öka i framtiden, säger Johan Thalén.

Utöver konsulttjänster kommer Medhouse medtech arbeta med andra affärsdrivande lösningar för medicintekniska bolag. Bolaget grundades 1999 och består idag av cirka 90 medarbetare i Nordeden med marknadskontor i Stockholm, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11