23948sdkhjf

Svenska byrån utsedd till världens bästa inom healthcare

Global Sabre awards delades ut i natt och svenskarna vann i kamp med internationellt etablerade namn.

Natten till den 25 oktober kommer för alltid att skrivas in i Narvas än så länge 18-åriga historia. Kommunikationsbyrån vann då det prestigefyllda priset som världens bästa healthcarebyrå i Global Sabre awards, som är den ledande internationella tävlingen för kampanjer och byråer. Tidigare i år vann man den europeiska finalen som den bästa kommunikationsbyrån i Norden. 

Till nattens tävling var de respekterade byråerna Finn Partners, FleishmanHillard, GCI Health samt Cohn and Wolfe också nominerade. 

– Det finns fog att säga att vi tillsammans utgör den absoluta världseliten. Men bara en kan vinna och det blev Narva, säger en omtumlad Johan Molander managing partner på Narva. 

Narva grundades år 2000 av Daniel Bergsten och Johan Molander. I dag är byrån en av de största kommunikationsbyråerna i Norden. 

– Den här vinsten är en milstolpe i Narvas historia. När vi år 2012 bestämde oss för att ta position på hälsoområdet hade vi så klart höga ambitioner. Sedan dess har mycket hänt. Formerna för kommunikation, marknadsföring och PR har förändrats i grunden. Men vi har hela tiden tillsammans med våra kunder lyckats skapa innovativa och kreativa arbetssätt och kampanjer, säger Johan Molander. 

Narva har 60 medarbetare utspridda på kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö. Tillsammans med lokala partners täcker man sedan hela Norden. 

– I dag är vi ett stort gäng med många olika sorters expertis som gör att vi kan erbjuda våra kunder lösningar i absoluta världsklass. Men som alltid är våra kunders förtroende det som är avgörande för varje framgång för Narva. Därför vill vi tacka dem allra mest en dag som denna, säger Johan Molander. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063