23948sdkhjf

Blir digitaliseringschef på Praktikertjänst

Maria Ardstål har utsetts till digitaliseringschef på Praktikertjänst.

Maria Ardstål kommer närmast från en tjänst som managementkonsult inom digitalt förändringsarbete och har i den rollen arbetat heltid med Praktikertjänsts utvecklingsområde PTJ Digital sedan januari 2018. Tjänsten som digitaliseringschef är ny och hon blir medlem av koncernledningen och tillträder i december 2018.

– Genom Maria Ardstål får vi in en person med både driv och erfarenhet från att utveckla och lansera digitala tjänster på hårt konkurrensutsatta marknader. Hon har i rollen som konsult varit delaktig i att utveckla och lansera både PTJ Digital och en digital vårdtjänst, och nu lägger vi in ytterligare en växel för att stärka upp koncernens digitala erbjudanden, säger Praktikertjänsts vd och koncernchef Erik Strand i ett pressmeddelande.

Digitaliseringschefens uppdrag är tvärfunktionellt och spänner över hela koncernen. Utifrån ett digitaliseringsperspektiv ska hon fokusera på att utveckla smarta lösningar och tjänster som gör nytta för både patienter och medarbetare.

– Digitaliseringen har gått från att i många organisationer ha varit ett sidospår till att vara en naturlig del av verksamheten och affärsmodellen. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans och ta del av kloka idéer för att utveckla smartare och kostnadseffektivare arbetssätt som också vässar både kvalitet och tillgänglighet, säger Maria Ardstål, tillträdande digitaliseringschef på Praktikertjänst i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11