23948sdkhjf

Paxman når milstolpe i USA

Har skrivit avtal om 250 system under det senaste året.

Nu står det klart att Paxman når sitt mål på leveransavtal för minst 250 skalpkylningssystem inom ett år efter FDA-godkännandet, som kom i april 2017. Detta sedan man tecknat ett nytt avtal ett av USA:s tio främsta cancercenter enligt US News and world reports årliga utvärdering. Sammanlagt finns man nu representerat med sin teknik vid 121 cancerkliniker.

– Vi är ännu bara i början av vår globala tillväxtresa, säger Paxmans vd Richard Paxman.

Under resten av året kommer PAXMAN att fortsätta fokusera på bolagets kontrollerade globala expansion med USA som en av de viktigaste regionerna. Tillväxtpotentialen i landet är fortsatt stor och samtidigt väntar bolaget på att FDA skall godkänna en inlämnad ansökan om att utöka det nuvarande tillståndet till att även omfatta solida tumörer.

– Ett utökat FDA-godkännande skulle omgående göra Paxmans adresserbara marknad i USA flera gånger större än den är idag. När så sker blir det aktuellt att överväga en ny konkret målsättning för 2018, utöver att öka livskvaliteten och bidra med en känsla av kontroll till fler cancerpatienter än någonsin tidigare, säger Richard Paxman i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063