23948sdkhjf

Getinge fyller 1000

Nu har Getinge installerat sin tusende hybridoperationssal

I en hybridoperationssal finns det möjligheter att samla multidisciplinära team för att både kunna ställa diagnos på patienten och utföra operationer. Kombinationen av traditionell operationssal och avancerad diagnostisk bildteknikutrustning ger möjlighet att behandla patienten på ett bättre sätt, utan att den behöver flyttas till en annan sal.

Getinge var tidigt ute i detta arbete och det har i dag gjort företaget ledande när det gäller att leverera en komplett lösning för hybridoperationssalar, som är designade för patienter som behöver genomgå vaskulära eller strukturella hjärtoperationer . Detta är ett komplext uppdrag som kräver samordning med utrustning från olika operatörer.

Nu firar Getinge att man installerat sin tusende operationssal av den här typen. Detta skedde vid Heart and vascular institute vid West Virginia university i Morgantown i USA. Där byggdes nyligen tre nya operationssalar.

– Vi erbjuder alla de produkter och system som ett sjukhus behöver för att kunna utrusta en hybridoperationssal optimalt och ge patienterna bästa möjliga vård. En hybridoperationssal är en investering som både ger bättre resultat för patienter och nöjdare personal. Det är kirurgins framtid, säger Frédéric Pette, chef för kirurgiska arbetsflöden hos Getinge, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065