23948sdkhjf

Kibi värvar profil

Anders Milton tar plats i Kibis styrelse.

Han är en välkänd profil och samhällsdebattör, som tidigare fått regeringens förtroende att utreda den svenska hiv- och aidspolitiken, prykiatrin, organdonation och transplantation, samt hur man kan minska antalet oönskade graviditeter. I grunden är Anders Milton disputerad läkare. Han har varit ordförande och vd för Sveriges läkarförbund, ordförande för World medical association, Saco, Svenska röda korset och Folk och försvar. Dessutom har Anders Milton varit styrelseordförande eller ledamot i ett antal stiftelser och bolag.

– Anders har en gedigen kompetens och erfarenhet från vårdsektorn. Hans driv, engagemang och outsinliga nyfikenhet kommer att bidra till att vi på Kibi fortsätter att utveckla våra lösningar för att möta morgondagens vård, kommenterar Robert Cygnaeus, vd Kibi, i ett pressmeddelande.

Kibi utvecklar tjänster och produkter för informationshantering kring medicinsk dokumentation och information. Huvudkontoret ligger i Stockholm och kunder är drygt 100 nordiska sjukhus och vårdcentraler.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078