23948sdkhjf

Coala i samarbete med globalt bolag

Svenska Coala life har varit stekheta sedan de lanserade sin hjärtmonitor. Nu inleder de ett samarbete med ett av världens största läkemedelsbolag inom hjärtsjukvård.

Coala life är det svenska start up-bolaget, som gjort succé med sin Coala heart monitor, som gör att var och en kan läsa av sitt hjärta och samla in data för effektiva arytmiutredningar, tidig upptäckt av hjärtsjukdom och ett enklare sätt att följa hjärtat över tid. Coala kombinerar alltså användarvänlig teknik med digitala tjänster.

Nu tar bolaget nästa steg och lanserar ett samarbete i Sverige tillsammans med ett av världens stora företag inom hjärtsjukvård: Bayer.

– Det här är ett unikt samarbete där kombinationen av innovativ medicinteknik och världsledande läkemedel skall bidra till att digitalisera, effektivisera och avlasta hjärtvården. Tillsammans med Bayer, som är ett av världens största läkemedelsbolag inom hjärtsjukvård, skapar vi nu gemensamma förutsättningar för att hitta och behandla hjärtpatienter tidigare och därmed vinna kampen mot världens främsta folksjukdom, säger Philip Siberg, vd på Coala life, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078