23948sdkhjf

Fortbildning och nätverk - anmäl dig idag

Aktuella föreläsningar, praktiska workshops och en fullmatad leverantörsutställning - snart går årets stora hjälpmedelsmöte av stapeln.

För andra gången arrangeras Hjälpmedel för livskvalitet på Kistamässan i Stockholm. Det är en mötesplats där fortbildning, inspiration och utveckling står i fokus.

Mässan erbjuder relevant fortbildning för förskrivare, hjälpmedelskonsulenter och alla andra som jobbar i branschen. Besökarna får här ta del av aktuella föreläsningar som både utvecklar och berör. Programmet erbjuder även ett fullmatat utbud av intressanta workshops och den på den stora leverantörsutställningen möter du leverantörer, innovatörer och tillverkare inom hjälpmedelssektorn.

Dessutom kan du som förskrivare få möjlighet till handledning och tips kring hur förskrivarportalen fungerar. Det kommer att finnas datorer på plats och konsulenter från Sodexo och Hjälpmedel Stockolm står reda att guida dig rätt.

Hjälpmedel för livskvalitet är ett samarbete mellan Sodexo, Hjälpmedel Stockholm och Swedish Medtech – branschorganisationen för medicinteknik med sektorsgruppen HELP och arrangeras på Kistamässan i Stockholm 8 och 9 november 2017. Det är fri entré och du anmäler ditt deltagande här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078