23948sdkhjf

Snart dags för upphandlarnas viktigaste möte

Lokal, program och många anmälda upphandlare. Nu är det snart dags att öppna dörrarna för Upphandlingskonferensen i Stockholm. Följ med Lena Larsson bakom scenen.
När vi i organisationskommittén hade vårt första möte den 1 februari 2016 tyckte vi att vi var ute i mycket god tid med planeringen inför konferensen 29-30 mars 2017. Nu är det dags och allt är färdigt. Det tar tid att planera en konferens – men så roligt! I första stadiet av planeringen diskuterades lokal för bästa möjliga förutsättningar till föreläsningar, workshops och nätverkande. Vilket tema skulle konferensen ha, vilka föreläsare och kunde vi ta några nya grepp utifrån tidigare konferenser?

Affärer sa vi, affärer är det vi sysslar med dagarna i ända, och vilka jobbar vi för?

”Värdeskapande affärer för vården” blev temat och intentionen är att det ska genomsyra hela konferensen.

Utvärderingar från tidigare konferenser har visat att deltagarna velat få möjlighet att delta i flera workshops än en, som under tidigare konferenser. Det har vi nu försökt tillmötesgå genom att det finns möjlighet att välja två av tre workshops med olika inriktningar. Oavsett om du tycker att CSR och miljöfrågorna, medicinteknik eller utveckling av affärer är det som du brinner mest för kommer det att finnas möjlighet till fördjupade diskussioner under specifika workshops.

Upphandlingskonferensen som i år är förlagd till Quality Hotel Globe, Stockholm sker i samverkan mellan Landstingsnätverket för Upphandling (LfU), Ledningsnätverket för Medicinsk Teknik (LfMT), Nätverket för Materialkonsulenterna Sverige samt branschorganet Swedish Medtech.

Vi ser fram emot att träffa er!

Lena Larsson , upphandlingsschef, Region Jämtland Härjedalen
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11