23948sdkhjf

Nordisk Produktchef IPSEN

Publicerad: 2015-11-27

Arbetsgivare Ipsen Uppdragstyp Rekrytering Område Läkemedel Ort Stockholm Platser 1 Sista ansökningsdag 2016-01-15
Är du affärsdriven, strategisk, ger energi till dina kollegor samt har känslan för balansen mellan strategiskt och operativt fokus? Då finns möjligheten att utvecklas vidare med oss på Ipsen som Nordisk Produktchef.

Ipsen är en global bioteknologisk koncern med huvudkontor i Paris. Vi är 4 500 medarbetare i 115 länder. 900 av våra medarbetare är engagerade i att ta fram och utveckla innovativa läkemedel för patientvård. I Norden finns vi sedan 2006 representerade med ett nordiskt kontor i Kista Science Tower utanför Stockholm. I Norge, Danmark och Finland har vi lokalt baserade produktspecialister. Idag är vi 35 medarbetare i Norden som arbetar med klinisk forskning, marknadsföring och försäljning av våra produkter. Vi arbetar huvudsakligen inom terapiområdena endokrinologi, onkologi och neuromuskulära sjukdomar.

Tjänsten som Nordisk produktchef rapporterar till Business Unit Manager och kommer ha ett tätt samarbete med Nordisk försäljningschef, Key Account Managers och övriga supportfunktioner.

Ansvarsområden

Framtagning av informations- och säljmaterial.
Ta fram kampanjer som skapar mervärde till kund.
Analysera och vara uppdaterad på produkt och terapiområde.
Träffa kunder regelbundet.
Du agerar med god precision på de lokala variationerna som finns i respektive land, huvudfokus kommer att vara Sverige och Danmark.

Önskad profil

Du har arbetat som Key Account Manager samt 2-3 år som produktchef, gärna nordiskt. Har du tidigare arbetat inom terapiområdet urologi och har ett upparbetat kontaktnät är det ett plus.

Kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning
Erfarenhet som Key Account Manager
Minst 2-3 års erfarenhet som Produktchef med dokumenterat goda resultat
Kontaktnät hos urologer är ett plus
God kunskap av Office-programmen
Du talar och skriver flytande på svenska och engelska
LIF utbildning

Kompetenser och egenskaper

Förmåga att inge förtroende
Passion för ditt arbete
Duktig på att kunna planera och strukturera arbetet
Bra kommunikativa färdigheter
Kundfokuserad

Ansökan & kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med PharmaRelations AB, för frågor kontakta Affärsområdeschef Niklas Claesson på 070-617 51 62, niklas.claesson@pharmarelations.se Välkommen med din ansökan snarast genom att klicka nedan. Ansökningar behandlas löpande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079