23948sdkhjf

Produktionschef OrganoClick, Stockholm

Vill du ersätta miljöfarliga kemikalieprodukter med hållbara alternativ? Brinner du dessutom för att leda arbete inom kemisk och materialteknisk produktionsmiljö? Då är tjänsten som produktionschef på OrganoClick absolut rätt för dig!

OrganoClick är ett ungt börsnoterat bolag i stark tillväxt. Deras unika produkter bygger på en forskningsinnovation som möjliggör användning av miljövänliga kemiska lösningar för att ge nya egenskaper som flamskydd, rötskydd och vattenresistens till material som trä, pappersmaterial och textil. Bolaget har för sin gröna teknologi vunnit flera priset så som Climate Solver 2010 av WWF och 2015 kommit med på den globala listan Sustainia100. 2013 och 2014 blev bolaget även utnämnt till ett av de 33 hetaste teknikbolagen av tidningarna Affärsvärlden och NyTeknik.

OrganoClick är i startgroparna för att ta en ny produktionsanläggning i bruk för att kunna producera än större volymer av sina produkter. De har även nyligen blivit kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001. Bolaget har idag 22 anställda fördelat över affärsområdena Funktionellt trä och Funktionell textil & nonwoven samt enheterna FoU, Ekonomi och Produktion.

I rollen som produktionschef på OrganoClick kommer du för att färdigställa och driftsätta den nya produktionsanläggningen. Vidare kommer du ansvara för att driva en säker och effektiv anläggning i tillväxt och samtidigt säkerställa kontinuerlig leverans. Du är ansvarar för att processer, säkerhet, leverans, inköp och budget lever upp till de målen för OrganoClicks tillverkning. I ditt team ingår processingenjörer och operatörer. Som produktionschef spelar du en viktig roll i OrganoClick och ingår i ledningsgruppen. Du rapporterar direkt till VD.

Kvalifikationer:

Du som söker har en akademisk utbildning inom teknik eller naturvetenskap, gärna med inriktning mot kemi. Du har även:

• 5-10 års erfarenhet av kemisk produktion.

• Minst 3 års erfarenhet av personalledning och budgetarbete, gärna inom tillverkning.

• Hög förståelse och erfarenhet av kemiska processer.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av:

• Arbete med produktion av emulsioner

• Arbete med produktion av kemiska formuleringar

• Arbete med pappers- och massakemi

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och positiv. Du är en tydlig kommunikatör och stark beslutsfattare. Du har ett tekniskt intresse och god datorvana samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. För att bli framgångsrik som produktionschef är du en stark ledare som är både lyhörd och modig och drivs av att arbeta med produktionsutveckling. Du trivs i en entreprenöriell miljö i snabb utveckling och tar gillar att ta dig an olika arbetsuppgifter. Du brinner även för att utveckla både människor och processer och ser det som ditt kall att ta fram det bästa hos dina medarbetare.

OrganoClick erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med placering i Täby. I rollen får du möjlighet att verka operativt och strategiskt inom tillverkning av innovativa kemiska produkter och material. OrganoClicks verksamhet bidrar till ett hållbart och miljövänligt samhälle. Vill du vara med? Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare: OrganoClick

Ort: Täby

Sista ansökningsdag: 18 oktober 2015, Eftersom intervjuer sker löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar OrganoClick med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Ellinor Crafoord, 073-343 45 02. Ansök via www.dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:

OrganoClick AB (publ) är ett svenskt miljöteknikföretag noterat på Nasdaq First North som utvecklar, producerar och marknadsför funktionella material och kemitekniska produkter baserade på miljövänlig fiberkemi. Exempel på produkter som OrganoClick marknadsför är den vattenavvisande tygbehandlingen OrganoTex®, det flam- och rötskyddade virket OrganoWood® (genom dotterbolaget OrganoWood AB) samt bindemedel för nonwovenmaterial. OrganoClick grundades 2006 som en avknoppning från akademisk forskning vid Stockholm universitet och Sveriges lantbruksuniversitet inom modifiering av biofibrer. OrganoClick har vunnit flera priser så som utnämningen till "Sveriges mest lovande start-up bolag", Sveriges bästa miljöinnovation, och tidigare mottaget flertalet utmärkelser så som en Climate Solver av Världsnaturfonden (WWF) och varit på Affärsvärldens och NyTekniks 33-lista för "Sveriges hetaste teknikbolag. OrganoClick har sitt säte i Täby, norr om Stockholm, där bolagets produktion, FoU-, samt sälj- och marknadsavdelning finns lokaliserat.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14