23948sdkhjf

Key Account Managers, Cardiovascular

Sjukvårdsregion Norr, samt region Uppsala / Örebro

Är du en erfaren säljare med ett upparbetat nätverk inom kardiologi? Har du förmågan att bygga relationer och skapa förtroende hos opinionsbildare och beslutsfattare inom specialistvård? Vill du arbeta med lansering av läkemedelsterapier för ett välrenommerat globalt företag med starkt forskningsfokus? Då är detta rätt tjänst för dig!

Tjänstebeskrivning:

I samband med lansering av ett nytt preparat på den svenska marknaden söker Dfind Science & Engineering på uppdrag av ett globalt läkemedelsföretag två Key Account Managers för sjukvårdsregion Uppsala-Örebro respektive Norra sjukvårdsregionen. Som Key Account Manager ansvarar du för att driva och utveckla försäljningen av vår uppdragsgivares produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att skapa och förädla relationer med förskrivande läkare, beslutsfattare och opinionsbildare. Du bokar, planerar och genomför informationsmöten och kommunicerar mervärdet av företagets produkter. Du utarbetar affärsplaner i samråd med säljchef, driver projekt inom ramen för affärsplanen och samverkar med teamets övriga specialistroller för att säkerställa positionen för företaget i samband med lansering.

Tjänsten erbjuder en omväxlande arbetsmiljö med marknadsledande och innovativa terapier i syfte att förbättra människors hälsa. Placeringsort är inom respektive sjukvårdsregion. Övernattningar inom tjänsten förekommer.

Kvalifikationer:

För denna roll söker vi kandidater med upparbetade nätverk inom behandlingsområde hjärta- kärl. Du som söker tjänsten har bevisat god access till kund inom relevant geografiskt område, LIF-examen och B-körkort. Du har en examen inom naturvetenskap, hälsa, ekonomi eller liknande. Du behärskar Engelska och Svenska obehindrat i tal och skrift, och har utmärkt kommunikativ förmåga. Som person är du självgående, lyhörd och resultatfokuserad.

Företagsbeskrivning:

Vår uppdragsgivare är ett forskande hälso- och sjukvårdsföretag med stark europeisk bas och är en del av svensk sjukvård med ca 100 medarbetare i Sverige. Företaget verkar genom globalt och lokalt engagemang för människors välbefinnande och hälsa.

Ansökan:

Kontakta rekryteringskonsult Peter Janson, 072 – 588 32 23 för frågor och sök tjänsten via https://www.dfind.se/science-engineering/. Sista ansökningsdag är 14e Oktober 2015.

Uppdragsgivare : Globalt läkemedelsföretag

Ort : Inom sjukvårdsregion Norra, samt sjukvårdsregion Uppsala/Örebro

Typ av tjänst: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063