23948sdkhjf

Många besökare och fullsatta föreläsningar

Närmare 1400 besökare kom till Kistamässan och det nya mötet Hjälpmedel för livskvalitet. Moderatorer var Lisa von Garrelts, cheferedaktör på MedTech Hjälpmedel och Hanna Brodda, chefredaktör på MedTech Magazine. –  Det är roligt och angeläget att vi nu fått göra den här mässan, den har saknats, säger Lena Jansson, distriktschef på Sodexo AB i Stockholm och en av medarrangörerna till Hjälpmedel för livskvalitet.
Det nya mötet, som ägde rum under två dagar i september, bjöd på en stor leverantörsutställning, två par
allella föreläsningsspår och en sal med workshops. Bland föreläsarna fanns bland annat professor emeritus, Håkan Eriksson , som höll en uppskattad föreläsning om framtidens hälsokonsument i en digitaliserad värld.

Innovationslandstingsrådet Daniel Forslund talade om nya idéer för en ny tid, Johan Assarsson, vd Inera, talade om innebörden av den nya patientlagen inför fullsatta auditorium. Ytterligare en fullsatt föreläsning bjöd Carin Bådagård från läkemedelsverket på då hon talade om vad som gäller för hjälpmedel som klassas som medicintekniska produkter.

– Det har tidigare saknats en mässa i Stockholm med fokus på innovation och kunskap om hjälpmedel. Därför är det roligt och angeläget att vi nu fått göra detta, säger Lena Jansson , distriktschef på Sodexo AB i Stockholm och en av medarrangörerna till Hjälpmedel för livskvalitet.

Hjälpmedel för livskvalitet arrangerades av Swedish MedTech med sektorsgruppen HELP, MedTech Hjälpmedel och Sodexo på uppdrag av SLL. Det kom 1400 besökare och mötet hölls på Kistamässan i Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078