23948sdkhjf

Tidningsmamman Ulrika Berglund går till industrin

Ulrika Berglund lämnar förlaget Mentor Communication som köpte MedTech Magazine för tre år sedan och går vidare som Head of External Affairs på Bactiguard.

Varför byter du jobb?

– Jag har hållit på med event och medieproduktion under lång tid, nu ser jag fram emot att jobba på ett företag som står mitt i verkligheten, som faktiskt gör nytta, inte bara står bredvid och rapporterar som vi i mediebranschen!

Vad ska du göra på Bactiguard?

– Jag hoppas få användning av min breda kunskap om kommunikationsområdet och ge bolaget en digital strategi. Mitt kontaktnät inom healthcare och life science hoppas jag kan hjälpa mig att nå fram och öppna upp nya kanaler som ska öka möjligheterna för nya samarbeten.

Vad hoppas du få lära dig?

– Det ska bli spännande att få arbeta med en svensk innovation på en global marknad som gör skillnad för människor över hela världen. Bactiguard har kommit långt under sina första tio år, utmaningarna har varit många men möjligheterna är ännu fler och det ska bli väldigt spännande att vara en del av bolagets resa, avslutar Ulrika Berglund.

På förlaget Mentor Communications har Ulrika Berglund jobbat med affärsutvecklare inom området hälsa och life science. Tjänsten på Bactiguard tillträder Berglund i slutet på september.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141