23948sdkhjf

Apoteksorganisationen söker nu en Säljkoordinator

Beiersdorf är en ledande aktör på den internationella konsumentmarknaden. Med verksamhet i mer än 150 länder och med ca 22 000 anställda är vi bland de största i aktörerna i världen på hudvård.
Våra varumärken Nivea, Eucerin, Hansaplast, Atrix och Dubbeldusch används varje dag av miljontals konsumenter världen över, varav Eucerin och Hansaplast säljs exklusivt på Apotek. Den svenska Apoteksverksamheten har sitt huvudkontor i Göteborg. För mer information besök www.eucerin.se www.hansaplast.se

Apoteksorganisationen söker nu en Säljkoordinator.

Som säljkoordinator på Beiersdorfs apoteksverksamhet har du en mycket central och betydelsefull roll. Du kommer att fungera som spindeln i nätet inom den svenska verksamheten.

Huvudsakliga ansvarsområden

Ansvaret du kommer att ha är att sammanställa och förbereda presentationsmaterial som kommer att användas av säljkåren vid apoteksbearbetning. I samarbete med försäljningschefen planerar du och genomför interna säljutbildningar och konferenser. Du kommer också spela in viktig roll i att planera och koordinera olika typer av möten, mässor/kongresser och utbildningar för apotekspersonal och dermatologer/dermatologsköterskor. Du ska säkerställa att CRM systemet används optimalt och uppdateras med den senaste informationen av säljarna, samt vara ett dagligt stöd åt säljorganisationen. Rollen medför också att du kommer arbeta med konkurrensanalys i nära samarbete med Försäljningschef, KAM och Marknadskoordinator.

Profil:

Du har helst akademisk examen inom Marknadsföring och/eller Försäljning. Du har erfarenhet av arbete med liknande uppgifter, gärna inom retail.

Du är ansvarstagande och serviceinriktad som person med stark inre drivkraft. Du har ett tydligt analytiskt och affärsmässigt tänk.

Du trivs du i rollen som projektledare och värd/värdinna vid större event och har full kontroll över detaljerna.

Du gillar att jobba både självständigt och i samarbete med andra.

Du förstår norska och behärskar engelska.

Du har god datorvana och presentationsteknik.

Beiersdorf erbjuder dig ett utvecklande, intressant arbete i en dynamisk och internationell miljö med mycket starka varumärken. Tjänsten erbjuder goda utrymmen för egen handlingskraft inom givna ramar. Tjänsten är ett vikariat för en föräldraledighet.

Positionen är kontorsbaserad i Göteborg men resande i liten omfattning förekommer också.

Ansökan & kontakt:

I den här rekryteringen samarbetar Beiersdorf med PharmaRelations. Du söker tjänsten genom att klicka nedan. Då ansökningar behandlas löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Hård, tel.08-120 122 69, eller via e-post, karin.hard@pharmarelations.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126