23948sdkhjf

Forskningsassistent Uppsala Universitet

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.

Till institutionen för farmaci söker vi nu en noggrann och strukturerad forskningsassistent för att avlasta gruppen då pågående projekt behöver utökade resurser. Gruppens forskning syftar till att förstå hur läkemedel absorberas, distribueras och elimineras i människa samt hur dessa mekanismer påverkar läkemedels effekt- och biverkningsprofiler. Du kommer att arbeta självständigt med cellbiologiskt forskningsarbete men även vara behjälplig med andra laborativa arbetsuppgifter inom gruppen.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2015-08-22

För information: Ulrika Bäckman, Tel. 073-343 45 31, ulrika.backman@dfind.se

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker eller har en naturvetenskaplig examen, gärna inom cellbiologi eller biokemi. För att trivas i denna roll bör du ha god laborativ vana från cellbiologiskt arbete och meriterande är om du har arbetat med cellodling eller vävnadsförsök. Erfarenhet av LC-MS/MS är också en merit. Vidare tror vi att du är flexibel samt har ett genuint forskningsintresse och vill vara en del av en grupp som ligger i framkant inom sitt område. Arbetet innebär både nära samarbete med kollegor och att självständigt genomföra försök varför det är viktigt att du är utåtriktad, kommunikativ och självgående. Då forskningsgruppen har en internationell prägel är goda kunskaper i engelska ett krav för denna tjänst.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Uppdraget ska starta så snart som möjligt och pågå till och med sista december Har du rätt profil uppmuntrar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då rekryteringsarbetet kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Dfind Science & Engineering ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega och följer deras kollektivavtal.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094