23948sdkhjf

Säljare till Dfind Science & Engineering, Stockholm



Vill du arbeta som säljare på ett expansivt konsult- och rekryteringsföretag inom Science & Engineering? Vi söker dig som brinner för försäljning och vill vara en del av vårt framgångsrika team i Stockholm.

Du ansvarar för att koordinera vår kundbearbetning och för att arbeta aktivt med att utveckla och vårda kundrelationer. Som säljare har du kundansvar för våra befintliga kunder och du arbetar mycket med nykundsbearbetning. Du förstår vikten av att Dfind Science & Engineering tillsammans med kunden blir framgångsrika och lönsamma. I arbetet ingår prissättning, kundavtal, offerter och produktkännedom. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för alla kundaktiviteter vi har i form av mässor och event. Du kommer att arbeta med ett team som består av dig själv och våra konsultchefer i regionen.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Stockholm

Kvalifikationer:
Du har en naturvetenskaplig utbildning och några års erfarenhet av försäljning inom medicinteknik, bioteknik eller liknande. Erfarenhet av konsultbranschen är mycket meriterande. Du har ett strategiskt och affärsmässigt tankesätt, är bekväm med att ha ansvar och agerar affärsmässigt. Det är också meriterande med grundläggande kunskaper i ekonomi och arbetsrätt.

Som person är du initiativrik, social och handlingskraftig. Du har förmåga att entusiasmera, coacha och är modig och beslutsam i svåra frågor. Du tycker om att göra affärer och trivs i dialogen med kunder. Du har ett stort lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare. Vidare känner du dig bekväm på ledningsnivåer inom större företag/organisationer och även vara nyfiken inför mindre företags behov. Du är också strukturerad, kan administrera och planera din tid på ett effektivt sätt.

Organisatio ns-/fö retagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är en del av Proffice Group och erbjuder konsultuthyrning och rekrytering av naturvetare och ingenjörer. Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter har alla en naturvetenskaplig eller en ingenjörsutbildning. I Stockholm är vi idag 15 anställda som arbetar inom Science & Engineering. Större delen av våra kunder finns i Life Science branschen.

För mer information om tjänsten kontakta gärna Johan Östman, tfn 0733-434139 (är tillbaka från semester 10:e augusti).

Sista ansökningsdatum: 2015-08-20

Ansökan skickas till: https://www.dfind.se/science-engineering/

Dela:

Dela på Facebook
Dela på Google Plus
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn



Ort:Stockholm
Län:Stockholms län
Omfattning:Heltid
Kontaktperson:Johan Östman

Ansök här!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094