23948sdkhjf

Addvise tappar finanschef

Shawn Shafti lämnar labtechbolaget efter flera starka kvartal.


Finanschefen Shawn Shafti har på egen begäran beslutat att lämna sin tjänst på Addvise Lab Solutions. Han har arbetat på labtechbolaget i snart två och ett halvt år.

Bakom sig har han det starkaste kvartalet hittills för Addvise, nämligen det första kvartalet 2015. Där landade orderingången på 50,1 miljoner kronor, vilket innebar en 27,5-procentig jämfört med motsvarande period året innan. Det var dessutom första gången som orderingången för ett kvartal översteg 50 miljoner kronor.

Även Addvises andra kvartal var positivt. Där landade orderingången på 46,1 miljoner kronor, vilket är 20,1 procent högre än under motsvarande kvartal år 2014.

Bolaget understryker att finanschefen har bidragit till den positiva utvecklingen. ”Shawn har framförallt varit en drivkraft i de förändringsarbeten som följt av genomförda förvärv”, står det i ett pressmeddelande.

Shawn Shafti har tre månaders uppsägningstid och Addvise söker nu efter en ersättare.

Addvise bedriver verksamhet inom laboratorieinredning, skyddsventilation, renrum, klimatrum, laboratorieutrustning och erbjuder servicetjänster. I november 2014 köpte bolaget upp amerikanska Surgical Tables, som tillverkade operationsbord till sjukvården.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062