23948sdkhjf

Två Biomedicinska analytiker till Swedish Match -Stockholm

Är du biomedicinsk analytiker och vill arbeta i en varierad laboratoriemiljö? Då kan denna tjänst vara rätt för dig!

Swedish Match söker nu två biomedicinska analytiker till avdelningen Chemical Analysis & Special projects. Avdelningen utför kvantitativa kemiska analyser på tobak och tobaksprodukter med standardiserade metoder.

Huvudsakliga arbetsuppgifterna är att:

• Ta emot, preparera och mala tobaks- och produktprover samt utföra andra praktiska laborativa moment

• Invägning av prover

• Upparbeta prover manuellt eller med robot

• Bereda extraktionslösningar

• Hantering och destruktion av kemikalie- och tobaksavfall

• Diverse administrativa uppgifter

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker eller motsvarande. Vi ser att du gärna har några års erfarenhet från att ha jobbat på ett ackrediterat livsmedels-, läkemedels- eller sjukhuslaboratorium.

Du gillar rutinarbete samt är engagerad, strukturerad och noggrann.

Uppdragsgivare: Swedish Match

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2:a augusti 2015

För information: I den här rekryteringen samarbetar Swedish Match med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecca Dovega 072-547 99 19. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering . Ansök senast 2:a augusti 2015.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Swedish Match är ett unikt tobaksbolag, som med världsledande varumärken och nischade produkter på växande marknader, arbetar i enlighet med rådande samhälls- och konsumenttrender. Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer marknadsledande varumärken inom rökfri tobak, amerikanska massmarknadscigarrer och tändprodukter. Koncernens produkter säljs över hela världen med tillverkning i sju länder. Några av de mest välkända varumärkena är General, Ettan, Göteborgs Rapé, Catch, Red Man, Longhorn, Timber Wolf och Solstickan. Tjänsten som biomedicinsk analytiker är placerad i centrala Stockholm, där vi har ett högteknologiskt och fräscht laboratorium.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157