23948sdkhjf

Bactiguard förlorar ännu en vd

Under kort tid har Bactiguards ledning ommöblerats och bytts ut ett antal tillfällen. För tredje gången är det nu dags för en ny chef. – Rekryteringen var tyvärr inte rätt för Bactiguard, säger Christian Kinch, återinsatt vd på företaget.


Niels Christiansen lämnar rollen som vd för Bactiguard Holding med omedelbar verkan. Styrelsen har utsett Christian Kinch , idag styrelseordförande, till nygammal vd. Stanley Brodén har utsetts till styrelseordförande för tiden fram till årsstämman 2016.

– Rekryteringen av Niels Christiansen som vd var tyvärr inte rätt för Bactiguard och därför lämnar han nu bolaget. Styrelsen har utsett mig till ny vd och på så sätt säkerställer vi kontinuiteten i bolaget. Samtidigt har styrelsen utsett Stanley Brodén till styrelseordförande för att separera rollerna som ordförande och vd, säger Christian Kinch.

Niels Christiansen tillträdde sin befattning som vd i Bactiguard i mars 2015. Christian Kinch har sedan 2014 varit styrelseordförande och under perioden 2005 till mars 2014 var han vd för bolaget. Stanley Brodén var tidigare koncernchef för Aleris och är styrelseledamot i Bactiguard sedan årsstämman 2015.

Läs också: Maktlistan - de 100 mäktigaste i medtech-världen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079