23948sdkhjf

Produktspecialist inom Molekylärbiologi till Triolab -Göteborg alternativt Stockholm

Har du en bakgrund inom molekylärbiologi och är på jakt efter nya utmaningar? Då kan du vara den vi söker!

Triolab söker nu en driven säljare- och kundansvarig inom området Molekylärdiagnostik. Här erbjuds du en utvecklande roll med frihet under ansvar på ett framtidsbolag där du får chansen att arbeta med spännande produkter på ett företag som växer.

Som Produktspecialist ansvarar du för försäljning av produkter och utbildning inom området Molekylärdiagnostik. Du kommer att jobba med befintliga kunder såväl som nykundsbearbetning inom det kliniska området.

Triolab arbetar kontinuerligt med att utvärdera och uppdatera sin produktportfölj och du kommer att arbeta tillsammans med nya och gamla leverantörer inom området och det är viktigt att du kan sätta dig in i nya medicinska och vetenskapliga områden.

Utöver detta så har du även ansvar för applikationssupport, via telefon och ute hos dina kunder.

Triolab lägger stor vikt vid kontinuerlig förbättring och utveckling av medarbetarna. Företaget månar om sina anställda och erbjuder bland annat bonuspaket och goda möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsten innebär ca 50 övernattningar per år, förknippade med kundbesök, besök hos leverantörer samt nationella och internationella mässor/utställningar. Tjänsten är tillsvidare och på heltid med start enligt överenskommelse.

Uppdragsgivare: Triolab AB

Ort: Göteborg eller Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansö kningsdag: 2015-06-14. Urval och intervjuer kommer att ske löpande

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en utbildning inom biomedicin/bioteknik/molekylärbiologi eller liknande. Du har djupare kunskap och erfarenhet inom ett eller flera av områdena:

Molekylärdiagnostik
Onkologi
Patologi
Genetik
NGS

Tidigare erfarenhet av försäljning av produkter inom molekylärdiagnostik såväl som ett väl inarbetat kontaktnät inom klinik är mycket meriterande.

Du behärskar svenska och engelska, flytande i både tal och skrift och du bor företrädelsevis i Stockholms- eller Göteborgsområdet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har ett inre driv och förändringsvilja och är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Du är affärsmässig och lösningsorienterad. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar och du måste kunna anpassa dig till det ”lilla bolaget” och ta ansvar för alla delar av processen – leverantörskontakt, kundkontakt, försäljning, utbildning och applikationssupport!

För information: I denna rekrytering samarbetar Triolab med Dfind Science &Engineering. För mer information kontakta Åsa Lothigius, 0705-15 20 36. Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering .

Organisations-/fö retagsbeskrivning:
Triolab AB är en av de ledande leverantörerna av diagnostisk utrustning och reagenser till svensk sjukvård. Företaget representerar ett stort antal ledande leverantörer på världsmarknaden.

Företaget har en väletablerad verksamhet som har funnits sedan 1986 som idag består av ca. 40 medarbetare som är uppdelade på två kontor, belägna i Sollentuna och Mölndal (huvudkontor). Triolab omsätter idag ca. 180 Milj Kr i Sverige.

Över de senaste 15 åren har bolaget haft en kontinuerligt positiv utveckling, som beror på medarbetarnas engagemang och kompetens, tätt samarbete och partnerskap med ledande leverantörer, samt stort fokus på support och service vilket har skapat hög kundnöjdhet och väletablerade kundkontakter.

Företagets kultur präglas av stor individuell frihet där medarbetarna har stort eget ansvar. Ledorden är Frihet , Ansvar, Förändringsvilja, Enkelhet och Effektivitet .

Triolab har systerbolag i de nordiska länderna och ägare är den börsnoterade koncernen Addtech, som har som affärsidé att arbeta med värdeskapande handel med teknik produkter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093