23948sdkhjf

Processingenjör till Malmberg Water - Yngsjö/ Skåne Län

Är du civil- eller högskoleingenjör med inriktning industriell processteknik alt. kemiteknik? Då kan du vara rätt person för detta uppdrag. Som konsult kommer du att arbeta ute hos vår kund, Malmberg Water. Uppdraget sträcker sig från början av augusti till slutet av mars och därefter finns en möjlighet att gå över till anställning hos kund.

Malmberg Water är ett framgångsrikt familjeägt företag beläget i Yngsjö i nordöstra Skåne. Här arbetar man långsiktigt och nästa år firar företaget 150 år. En dynamisk mix av medarbetare, ett öppet klimat och korta beslutsvägar gör att du kommer att se resultatet av ditt eget arbete.

Arbetsuppgifter: Malmberg Water arbetar med rening av dricks- och avloppsvatten samt uppgradering av biogas. Du kommer att arbeta med processteknik inom framförallt uppgradering av biogas med vattenskrubberteknik. Det dagliga arbetet innebär design av processlösningar kring uppgraderingen samt framtagning av flödesscheman och val av processutrustning. Som processingenjör hjälper du dessutom till att lösa processproblem ute hos kund. Arbetet är varierande och innebär allt från att rita flödesscheman och beräkna designlösningar till praktisk problemlösning både hemma och på anläggningar.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering AB

Ort: Yngsjö

Omfattning: Heltid

Sista ansö kningsdag: 2015-06-21, sök gärna omgående då urval och intervjuer sker löpande.

r information: Maria Falck, 0725531383.

Kvalifikationer: Du är civil- eller högskoleingenjör i kemiteknik eller motsvarande, nyutexaminerad eller med ett par års erfarenhet. Du gillar att arbeta med breda frågeställningar i en dynamisk miljö och tycker om att lösa problem och arbeta självständigt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som värderas högt är att du är driven, ansvarstagande, att du kan ta för dig och att du inte är rädd för att fråga. Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil.

Organisations-/fö retagsbeskrivning: Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Dfind Science & Engineering är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega och följer deras kollektivavtal.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.254