23948sdkhjf

PharmaRelations – konsult med Reklamationshantering inom läkemedel

PharmaRelations söker dig som vill arbeta som konsult med Reklamationshantering inom läkemedel.

Du blir anställd av PharmaRelations för ett längre konsultuppdrag och arbetar hos vår uppdragsgivare, ett stort läkemedelsföretag i Stockholm. Du kommer att arbeta med befintliga arbetsuppgifter inom företagets Regulatory/Quality avdelning med fokus på reklamationer.

Du kommer bland annat ansvara för;

* Praktisk hantering av inkommande reklamationer.

* Hanterande/tillsyn av Läkemedelsförråd och lokaler.

* Egeninspektion

* Dokumentation i samband med ovanstående.

Vem är du?

Vi söker dig som har en nyligen avslutad apotekarexamen. Goda kunskaper i engelska är ett absolut krav. Det är meriterande att ha erfarenhet av kvalitetsarbete från läkemedelsindustrin samt vana vid medicinsk terminologi.

För att trivas hos PharmaRelations och hos vår uppdragsgivare tror vi att du är en prestigelös person som gärna bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Du har stark egen drivkraft – fokuserad på att få jobbet gjort. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team.

Du är gillar att planera och prioritera i ditt arbete och har god samarbetsförmåga. Som person är du noggrann, strukturerad, stresstålig och flexibel. PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsplats där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas.

Låter det intressant?

Ansökningar behandlas löpande. Registrera din ansökan på vår hemsida www.pharmarelations.se För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Torbjörn Ströberg, 070-165 22 78, eller torbjorn.stroberg@pharmarelations.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.328