23948sdkhjf

Key Account Manager, Primary Care

För en av våra uppdragsgivares räkning söker PharmaRelations en erfaren Key Account Manager för ett längre konsultuppdrag. Du blir anställd i PharmaRelations konsultverksamhet för ett uppdrag med start i augusti 2015. Positionen är fältbaserad och medför resor i Skåne, Blekinge och Halland. Sverige.

Som Key Account Manager ansvarar du för att driva och utveckla försäljningen av uppdragsgivarens produktportfölj mot öppenvården. Du ansvarar även för att skapa och förädla goda relationer med primärvårdskontakter i ditt distrikt. Du kommer att genomföra försäljningsmöten och skapa och upprätthålla goda kontakter med både läkare och sjuksköterskor.

Vem är du?
För att lyckas i rollen bör du ha flerårig erfarenhet av försäljning från läkemedelsindustrin. Du har ett stort och uppdaterat kontaktnät inom primärvården i det södra distriktet. Att sälja, utbilda och informera är naturligt för dig och du har lätt för att skapa och utveckla långsiktiga relationer. Du brinner för att arbeta med försäljning och har ett stort driv med fokus på affärsmässighet och resultat. LIF-utbildning och körkort krävs för denna tjänst och du bör bo i distriktet.
PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsplats där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas.

Låter det intressant?
Du är varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt genom att klicka nedan. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig Rekryteringskonsult hos PharmaRelations Torbjörn Ströberg, via telefon 08-120 122 78 eller e-post torbjorn.stroberg@pharmarelations.se . Ansökningar behandlas löpande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08