23948sdkhjf

Teknisk säljare HPLC & LC/MS, LC/MS/MS, BergmanLabora -Stockholm

Brinner du för försäljning och vill arbeta med avancerad laboratorieinstrumentering? Drivs du av att skapa långsiktiga kundrelationer med stor frihet under ansvar? Då är detta rätt möjlighet för dig!

Tjänstebeskrivning:
Som teknisk säljare inom vätskekromatografi och masspektroskopi ansvarar du för försäljningen av framför allt Shimadzu Instrument i Sverige till kunder inom life science-industrin och akademisk forskning. Rollen innebär stort kundfokus, och till arbetsuppgifterna hör genomförande av säljaktiviteter såsom kundbesök, nykunds-bearbetning, medverkande på utställningar, mässor samt att anordna möten och demonstrationer. Du förhandlar priser och villkor och ansvarar för att budget uppnås. Tjänsten har en mix av självständigt arbete i kombination med teamarbete där du utgör en nyckelkompetens i ett mycket kompetent team av säljare och specialister.

Tjänsten innebär resor främst i Sverige, men i viss mån även inom norden och Europa.

Uppdragsgivare: BergmanLabora AB

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag : Söndag 31a Maj 2015

Kvalifikationer:
Vi söker dig med erfarenhet från teknisk försäljning, gärna i laboratoriemiljö. Du förväntas ha en hög teknisk kunskap om instrumenten och dess applikationer, och kunna stödja Bergman Laboras kunder med din expertis. Vi tror att en framgångsrik kandidat har en högskoleexamen inom kemi eller motsvarande. Erfarenhet av kromatografi och närliggande produkter är meriterande liksom erfarenhet av upphandlingar och förhandlingar. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du har god datorvana. Körkort är ett krav.

Som person är du självgående, drivs av affärer och att göra kunder nöjda. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter till rätt lösning för respektive kund. För att trivas hos oss tror vi att du delar våra kärnvärden som är Enkelhet, Effektivitet, Förändring, Ansvar och Frihet.

Om BergmanLabora:
BergmanLabora AB är en av Sveriges ledande leverantörer till den svenska laboratoriemarknaden. Vårt huvudkontor ligger i Danderyd med filialer i Göteborg, Gävle och Lund. BergmanLabora AB ingår i Addtech AB som grundades 1906 och som är noterad på Stockholmsbörsens O-lista med över 5000 MSEK i omsättning 2013. Tillsammans med vår ägare delar vi koncernens grundläggande krav på vår verksamhet som är Tillväxt, Lönsamhet och Utveckling. Läs mer på www.bergmanlabora.se

Ansökan:
Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Bergman Labora med Dfind Science & Engineering. Kontakta rekryteringskonsult Peter Janson, 072 – 588 32 23, peter.janson@dfind.se , för frågor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078