23948sdkhjf

Episurf går in i säljfas

I går tisdag meddelade Stockholmsbaserade Episurf Medical att medtechbolaget har anställt sin första säljare i Tyskland. Dessutom har två säljare rekryterats i Storbritannien. Rekryteringarna är ett led i att få bolagets nya kommersialiseringsstrategi på plats. Den innebär att Episurf ska driva sin försäljning i Europa på egen hand.

– Vi har tidigare aviserat att ett av målen för 2015 är att bygga upp direktförsäljningsled i Tyskland och Storbritannien. Med vår första tyska säljare på plats ute på fältet och ytterligare säljare under rekrytering, tillsammans med rekryteringarna i Storbritannien, kan vi snart bocka av det målet, säger Nina Bake, vd på Episurf Medical, i ett pressmeddelande.

I Tyskland ska ett säljteam sättas ihop som ska bedriva försäljning i hela landet. Fokus för den nyligen anställda säljaren ligger på större sjukhus i södra Tyskland och resten av teamet ska vara färdigrekryterat ”inom kort”, enligt ett pressmeddelande.

I Storbritannien har Episurf etablerat ett dotterbolag och de nya säljarna har undertecknade kontrakt.

Episurf Medical är ett Stockholmsbaserat medicinteknikföretag som utvecklar individanpassade implantat. Företaget bildades 2010 då det knoppades av från moderbolaget Diamorph.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063